Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο: 36χρονος λαουτιέρης πέθανε μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του (photo)

Θλίψη στην Κρήτη και όλη τη χώρα

23 Σεπτεμβρίου 2022 08:54
Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο: 36χρονος λαουτιέρης πέθανε μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, καθώς ο λαουτιέρης Αποστόλης Φραγκιαδάκης άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο 36χρονος ετοιμαζόταν να πάει σε κηδεία στις Σίσες όταν ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9). Σύμφωνα με το κρητικό μέσο, πιθανολογείται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Παρασκευή (23/9) στις 16:00 στη γενέτειρά του Το προφίλ του στα social media έχει γεμίσει με μαντινάδες, με την παρακάτω να ξεχωρίζει: «Νά’ ξερα, Θεέ μου, αν εκειά πού’ χεις τσοι ποθαμένους… έχεις και τόπο ξέχωρο για τσ’ αδικοχαμένους…».

τραγωδια-ηρακλειο-36χρονοσ-λαουτιερησ-23-9

Αδιανόητη τραγωδία στην Ημαθία: Σκοτώθηκε το παιδί τους σε τροχαίο, υιοθέτησαν και σκοτώθηκε κι εκείνο

Ένα νέο παιδί 21 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/9) σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Μελίκης - Βέροιας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και όλο το χωριό που ζούσε στην Ημαθία.

Δείτε επίσης: Ημαθία: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή και αιμόφυρτη στο διαμέρισμα της στην Αλεξάνδρεια

Η τραγωδία ωστόσο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή, πάνω στην άσφαλτο.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2007. Οι γονείς, μεγάλοι σε ηλικία, βρήκαν τη δύναμη να προχωρήσουν υιοθετώντας ένα παιδάκι. Ωστόσο 15 χρόνια μετά η μοίρα φάνηκε και πάλι σκληρή μαζί τους καθώς ο 21χρονος πλέον νέος, σκοτώθηκε στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα.

Τον 21χρονο Τ.Δ τον ανέσυρε νεκρό η πυροσβεστική υπηρεσία της Βέροιας μέσα από το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σε μια άμορφη μάζα. Η τοπική κοινωνία του Νεοκάστρου Ημαθίας, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 21χρονος έχει βυθιστεί στο πένθος, για την τραγωδία που χτύπησέ ξανά την οικογένεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share