Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα που έπεσε από τη μηχανή

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και τη βοήθησαν περίοικοι

22 Σεπτεμβρίου 2022 16:12
Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα που έπεσε από τη μηχανή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο από τη νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων σε γυναίκα που οδηγούσε μηχανή στην Καλαμάτα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tlive». Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η μηχανή της γυναίκας σέρνεται στο έδαφος ενώ τρομαγμένο φαίνεται και ένα σκυλί.

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ευτυχώς έτρεξαν περίοικοι να τη βοηθήσουν ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής επανήλθε μέσα στο ασθενοφόρο.

Το χρονικό

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, η γυναίκα επέστρεφε από τη δουλειά της με τη μηχανή της, δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε κόψει ταχύτητα πλησιάζοντας στο φανάρι για να στρίψει. Αγέλη αδέσποτων σκυλιών την έριξαν κάτω και άρχισαν να την δαγκώνουν, με αποτέλεσμα να πέσει από τη μηχανή.

Η Έφη Παναγάκη, το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τριπόλεως και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Πονάω πάρα πολύ. Εμένα έγινε στην Ηρώων Πολυτεχνείων στην Νέα είσοδο Καλαμάτας. Όταν τέλειωσα την εργασία μου κατά τις 10 παρά με 10, πήρα τη μηχανή μου για να πάω προς την οικία μου. Ενώ περνούσα το φανάρι, είδα τα δύο σκυλιά πολύ αγριεμένα να έρχονται προς το μέρος μου. Προσπάθησα να τα αποφύγω, βέβαια πάντα με το σκεπτικό να μην τα τραυματίσω. Έκανα έναν ελιγμό και έγινε αυτό που έγινε» ανέφερε στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Όταν έπεσα από τη μηχανή μου όρμησαν τα σκυλιά. Το θέμα δεν είναι αν με δάγκωσαν ή όχι το θέμα είναι ότι θα οδηγηθώ σε επέμβαση. Το τραύμα που έχω στα ζυγωματικά, το σημείο είναι σπασμένο, πάνω από τα φρύδια μου σπασμένο, η αριστερή μου πλευρά πονάει όλη πάρα πολύ. Είναι από το πέσιμο. Φορούσα και κράνος, μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», συμπλήρωσε η κ. Παναγάκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share