Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φωτιά στο Μαρκόπουλο - Επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

22 Σεπτεμβρίου 2022 15:37
Φωτιά στο Μαρκόπουλο - Επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο Αττικής. Την ίδια στιγμή, μάχη με τι φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στην Κεφαλονιά.

Στο σημείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Συνδρομή γίνεται και από εθελοντές πυροσβέστες.

Μάχη με τις φλόγες για ακόμη μια φορά στην Κεφαλονιά: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε δύο πύρινα μέτωπα (video)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κεφαλονιά καθώς σε εξέλιξη είναι δύο φωτιές σε Κοντογενάδα και Σπαρτιά. Σύμφωνα με το ekefalonia.gr το πύρινο μέτωπο έχει περιοριστεί αρκετά στην Σπαρτιά ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει 22 πυροσβέστες με 5 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται δασική φωτιά στην Κοντογενάδα όπου επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο νησί.

Μέχρι στιγμής, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Ο Δήμος Ληξουρίου έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση για τη φωτιά στους Πετανούς. Η κατάσβεση είναι δύσκολη λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Posted by Kefalonia Press on Wednesday, September 21, 2022

Δραματικές στιγμές στην Αθηνών-Κορίνθου: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει - Θρίλερ για δύο επιβάτες (video)

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο εν κινήσει στο 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των διοδίων στο Καλαμάκι στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share