Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Θα έχουμε έντονο κύμα...»: Προβληματισμός Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό στην χώρα

Μεγάλη προσοχή!

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:16
«Θα έχουμε έντονο κύμα...»: Προβληματισμός Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό στην χώρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Με καλές καιρικές συνθήκες θα ξημερώσει η Πέμπτη εκτός από τη νότια Χαλκιδική, τις Σποράδες, την ανατολική Μαγνησία και την Εύβοια όπου θα έχουμε συννεφιά και βροχές.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και στην Κρήτη, στα κεντρικά και δυτικά του νησιού, θα έχουμε καταιγίδες, ενώ από το μεσημέρι και μετά σε Σποράδες και Εύβοια θα εξασθενούν οι βροχές. Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά σχεδόν παντού. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς κατά μέσο όρο στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά με κάποια πιθανότητα για μπόρες στις ορεινές και βόρειες περιοχές της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 17 έως 22 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει λιακάδα και τα οποία σύννεφα θα εντοπίζονται στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία από 11 έως 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε συννεφιές στα ΝΔ της χώρας και να έχουμε μπόρες και καταιγίδες στη δυτική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Το Σάββατο όμως μπαίνουμε σε μια νέα φάση με καλό καιρό και τους ανέμους να πέφτουν. Η θερμοκρασία στους 25 βαθμούς

Την Κυριακή λίγα σύννεφα στα βόρεια, αλλά χωρίς να δώσουν κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία στους 27 βαθμούς.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι ζεστός σε πολλές περιοχές και στα ΒΔ από το βράδυ θα ξεκινήσουν μπόρες. Η θερμοκρασία στους 30 στα κεντρικά και τα νότια.

Στις 27 και 28 του μηνός θα επηρεαστούν με βροχές μόνο οι περιοχές στα δυτικά και ΒΔ της χώρας, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share