Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στους δρόμους: Σύλληψη τριών 14χρονων για επεισόδιο στην Ηλιούπολη

Οι 14χρονοι με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, ακινητοποίησαν 13χρονο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό

21 Σεπτεμβρίου 2022 11:32
Τρόμος στους δρόμους: Σύλληψη τριών 14χρονων για επεισόδιο στην Ηλιούπολη
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη τριών 14χρονων προχώρησαν τη Δευτέρα αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Ηλιούπολης, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και απλές σωματικές βλάβες.

Δείτε επίσης: «Μην τον χτυπάτε είναι ιερέας»: Χαμός με αστυνομικούς και πιστούς – Δεν τους άφηναν να πάνε για λειτουργία στην Ηλιούπολη (Video)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις ανήλικοι δράστες, το απόγευμα της Κυριακής 18-9-202 βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος στην Ηλιούπολη, όταν με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, ακινητοποίησαν έναν 13χρονο ανήλικο όπου αφού τον τραυμάτισαν του άρπαξαν και χρήματα.

Λίγη ώρα πριν ο 13χρονος με ακόμα δύο ανήλικους είχαν συναντηθεί σκόπιμα στο σημείο με την ομάδα των 14χρονων, όπου διαπληκτίστηκαν.

Τρόμος στους δρόμους: Σύλληψη τριών 14χρονων για επεισόδιο στην Ηλιούπολη
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση, καθώς και σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων για παραμέληση εποπτείας των ανωτέρω ανήλικων τέκνων τους.

Τρόμος στην Ηλιούπολη: Προσπάθησε να αρπάξει 6χρονη και να τη βιάσει!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν ένα 6χρονο κορίτσι και η μητέρα του σε παιδική χαρά της Ηλιούπολης, καθώς άγνωστος άνδρας πλησίασε το κοριτσάκι, το άρπαξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να το βιάσει.

Το παιδί έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να τραπεί σε φυγή. Αργότερα, η 6χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο δράστης κυκλοφορούσε ημίγυμνος, με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα, σύμφωνα με το Mega.

Πού βρίσκονται τώρα οι έρευνες;

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και η μητέρα του παιδιού έκανε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας, που βρίσκονται στην περιοχή, η οποία έζησε άλλη μια τραγωδία εσχάτως, θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν εάν έχει εμφανιστεί ξανά ο συγκεκριμένος άνδρας και εάν έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να κάνει μία ανάλογη επίθεση σε ανήλικα κορίτσια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share