Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Στα δικαστήρια ο Κούγιας με Στεφανίδου και Κουτσελίνη: «Δε θα γίνουμε θέατρο...»

Κινείται νομικά ο γνωστός ποινικολόγος

21 Σεπτεμβρίου 2022 10:06
Στα δικαστήρια ο Κούγιας με Στεφανίδου και Κουτσελίνη: «Δε θα γίνουμε θέατρο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε προσωπική επίθεση εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια, έχει ζητηθεί από τις δύο εκπομπές το υλικό έτσι ώστε να καταγραφεί επακριβώς το τι έχει ειπωθεί για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα αναφέρει πως «αφού προσωποποιήσουμε τις συμπεριφορές, θα υποβάλουμε μηνύσεις και θα καταθέσουμε αγωγές σε οιονδήποτε έχει παραβεί το νόμο και γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί και να αποζημιώσει την κα Πισπιρίγκου».

«Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί ότι και στην υπόθεση Λιγνάδη όπου βομβαρδίστηκε με ψέματα η ελληνική κοινωνία», αναφέρει επίσης η πλευρά του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση και προειδοποιεί για νομικές συνέπειες όσους «προσπάθησαν να μεταβάλλουν την τακτική δικαιοσύνη σε θεατρικές παραστάσεις και λαϊκά δικαστήρια», αποθεώνοντας νωρίτερα τη μητέρα των τριών κοριτσιών.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον τη συνέχιση αυτού του λαϊκού δικαστηρίου από ασχέτους με τη νομική επιστήμη ανθρώπους και δημοσιογράφους που πλουτίζουν από τα κοινωνικά δράματα, καταρρακώνοντας το τεκμήριο αθωότητος της κας κατηγορουμένης, δημοσιοποιούν παράνομα και εντελώς επιλεκτικά στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία παρανόμως τους παρέδωσαν δικηγόροι και παράγοντες της Δικαιοσύνης και ότι εφόσον συνεχιστούν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τους συνεργούς τους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο ακόμη και δικηγόρους να συστήνουν στη δυστυχή και άπειρη κατηγορουμένη και την οικογένεια της, για να έχουν την αποκλειστικότητα εμφανίσεως των δικηγόρων στις εκπομπές τους και την αποκλειστικότητα του περιεχομένου της δικογραφίας, θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε.

Ήδη, ζητήσαμε από τις τηλεοπτικές εκπομπές των κ.κ. Στεφανίδου και Κουτσελίνη, τα links των εκπομπών, ώστε να απομαγνητοσκοπήσουμε και απομαγνητοφωνήσουμε τα όσα έχουν συμβεί και όσα έχουν λεχθεί σε αυτές και ακολούθως, αφού προσωποποιήσουμε τις συμπεριφορές, θα υποβάλουμε μηνύσεις και θα καταθέσουμε αγωγές σε οιονδήποτε έχει παραβεί το νόμο και γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί και να αποζημιώσει την κα Πισπιρίγκου.

Λυπούμεθα που πρέπει να προβούμε σε αυτές τις ενέργειες, αλλά τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, αλλά και εμείς, οι συνεργάτες του, είχαμε τοποθετηθεί ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που ανετέθη στο δικηγορικό μας γραφείο αυτή η πολύ δύσκολη υπόθεση.

Υ.Γ. Πρέπει όλοι πλέον να καταλάβουν ότι αυτά τα οποία είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις δικαστικές αποφάσεις και τα λαϊκά δικαστήρια θα γίνουν πράξη και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί αυτό που συνέβη με την υπόθεση Λιγνάδη, που επί 18 μήνες η ελληνική κοινωνία βομβαρδιζόταν με ψέματα και γελοιότητες και όταν εξεδόθη η δικαστική απόφαση, κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν να μεταβάλλουν την τακτική δικαιοσύνη σε θεατρικές παραστάσεις και λαϊκά δικαστήρια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share