Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ: Ένοπλος επιχείρησε να μπουκάρει μέσα

20 Σεπτεμβρίου 2022 14:10
Συναγερμός στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ: Ένοπλος επιχείρησε να μπουκάρει μέσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας από την προσπάθεια εφόδου ενός ένοπλου άνδρα.

Δείτε επίσης: Συμβασιούχος της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε στο κτίριο με ρόπαλο - Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό (photos)

Η πρώτη εικόνα είναι πως ένας άνδρας βρέθηκε εκεί, με ένα όπλο το οποίο δεν είχε δηλώσει, τον αντιλήφθηκαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας επιχείρησε να περάσει τον έλεγχο (!) έχοντας επάνω του το όπλο το οποίο προφανώς και εντοπίστηκε.

Συγκεκριμένα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος άνδρας πήγε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια στην οδό Πέτρου Ράλλη. Εκεί, είπε στους αστυνομικούς στην είσοδο ότι έχει ραντεβού για μια υπόθεσή του, για την οποία έλαβε κλήση.

Ο άνδρας είχε ένα τσαντάκι μέσης. Ένας αστυνομικός αντιλήφθηκε πως το τσαντάκι δεν είχε ελεγχθεί. Έτσι, του ζήτησε να περάσει από τον σχετικό έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε μαζί του το όπλο.

Ο 40χρονος άνδρας, δεν είχε ραντεβού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και επίσης δεν δήλωσε ότι έχει όπλο ενώ κατά την είσοδό του όφειλε να το πει. Το όπλο, ωστόσο, ήταν νόμιμα στην κατοχή του καθώς είχε σχετική άδεια.

Οι αστυνομικοί άμεσα τον συνέλαβαν και πλέον ερευνούν την υπόθεση για τυχόν προεκτάσεις.

Κινηματογραφική απόδραση από το ΑΤ Χαϊδαρίου - Χτύπησαν τον σκοπό και τον αξιωματικό υπηρεσίας

Κινηματογραφική απόδραση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου.

Δείτε επίσης: Αναβρασμός στα Εξάρχεια: Καταγγελία για ξυλοδαρμό και ληστεία από αστυνομικούς στο εργοτάξιο του μετρό (video)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ αστυνομικοί προσήγαγαν τρία άτομα που κινούνταν ύποπτα. Όταν μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε πως ο ένας εκ των τριών είχε εις βάρος του ένταλμα για διακεκριμένες κλοπές στη Λαμία.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση οι προσαχθέντες επιτέθηκαν και χτύπησαν τον σκοπό και τον αξιωματικό υπηρεσίας και στη συνέχεια δύο από τους τρεις προσαχθέντες (ο καταζητούμενος και ένας συνεργός του) διέφυγαν από το ΑΤ Χαϊδαρίου.

Τους ακολούθησε ο αξιωματικός υπηρεσίας και μάλιστα φέρεται να κατάφερε να μπει ο μισός στο όχημα των δραστών και να τραβήξει το χειρόφρενο. Ωστόσο, οι δράστες τον έριξαν από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στη συνέχεια διέφυγαν.

Κινηματογραφική απόδραση από το ΑΤ Χαϊδαρίου - Χτύπησαν τον σκοπό και τον αξιωματικό υπηρεσίας

Το όχημα των δραστών εγκαταλείφθηκε τελικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share