Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πυρά» κατά της Δικαιοσύνης από τον Τάσο Κωστή για αποφυλάκιση Δημήτρη Λιγνάδη: «Κλείστε τα παιδιά σπίτι, γιατί ο βιαστής είναι έξω» (video)

«Είναι οι κύριοι της Δικαιοσύνης που είναι αδέκαστοι και δυνατοί και μπροστά στον δυνατό κάθονται σούζα»

17 Σεπτεμβρίου 2022 19:06
«Πυρά» κατά της Δικαιοσύνης από τον Τάσο Κωστή για αποφυλάκιση Δημήτρη Λιγνάδη: «Κλείστε τα παιδιά σπίτι, γιατί ο βιαστής είναι έξω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πυρά» κατά της Δικαιοσύνης με αφορμή την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη εξαπέλυσε ο Τάσος Κωστής. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε επίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το κίνημα MeToo αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σύζυγός του με την υγεία της. «Γιατί ο κύριος Λιγνάδης είναι έξω; Ποια είναι η Δικαιοσύνη αυτή;» διερωτήθηκε.

Δείτε επίσης: Χαμός με άρθρο Μουρατίδη για Λιγνάδη: «Χυδαιότητες! Είτε φυλακή είτε έξω θα...»

«Το MeToo ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί; Οταν ξεκινάει κάτι γιατί σταματάει; Είπε για έναν κύριο η Μπεκατώρου σταμάτησε εκεί, καθάρισε ο αθλητισμός. Ηρθαμε λοιπόν στον καλλιτεχνικό χώρο, κατηγορήθηκαν τέσσερα άτομα και μετά δύο και καθάρισε ο καλλιτεχνικός χώρος. Και όλοι οι άλλοι χώροι είναι πεντακάθαροι. Τελείωσε; Ολοι οι χώροι είναι πεντακάθαροι;», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Οι εξής δύο, κατηγορήθηκαν, ο ένας καταδικάστηκε. Τώρα γιατί βγήκε έξω ενώ προφυλακίστηκε με τις ενδείξεις και με την καταδίκη τον άφησαν. Είναι οι κύριοι της Δικαιοσύνης που είναι αδέκαστοι και δυνατοί και μπροστά στον δυνατό κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία σούζα! Τίποτα! Μούγκα στη στρούγκα κάνουν! Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι, στο λαγουδάκι, μπροστά στο λιοντάρι σούζα, τίποτα! Ετσι έγινε και εδώ. Γιατί ο κύριος Λιγνάδης είναι έξω; Ποια είναι η Δικαιοσύνη αυτή; Αρα λοιπόν δεν μπορώ να μιλήσω διότι τώρα πια η κοινωνία μας είναι πεντακάθαρη. Καταδικάσαμε τους ανθρώπους τους δικάσαμε. Δεν πειράζει ρε παιδάκι μου, έκανες κάτι και εσύ, ξαναβγές να ξαναβιάσεις τώρα. Να κλείσεις τα παιδάκια σπίτι. Γιατί είναι βιαστής, το απέδειξε η Δικαιοσύνη. Και τώρα κλείστε τα παιδάκια σας μέσα γιατί ο βιαστής είναι έξω» είπε ο Τάσος Κωστής.

«Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά; Τελείωσε; Αν αθωωθεί, βεβαίως και θα ξανασυνεργαστώ μαζί του», ανέφερε ο Τάσος Κωστής. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί έβαλα τα όριά μου, σημείωσε. Η σύζυγός του ηθοποιού περνάει καρκίνο και «το παλεύουμε. Πέφτουμε, σηκωνόμαστε και η ζωή συνεχίζεται».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share