Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ανήλικοι επιτίθενται σε γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Καταγράφεται η ανενόχλητη δράση τεσσάρων ατόμων

15 Σεπτεμβρίου 2022 22:39
Βίντεο-ντοκουμέντο: Ανήλικοι επιτίθενται σε γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανήλικοι μέλη συμμορίας επιτέθηκαν σε γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια για να της αρπάξουν την τσάντα, δείχνει βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό που συνέβη μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο.

Σε βίντεο που μετέδωσε το MEGA καταγράφεται η ανενόχλητη δράση τεσσάρων ατόμων.

Δείτε επίσης: Πύργος: Νέο βίντεο με τους ανήλικους που εκφόβιζαν τον 15χρονο – Έβαζαν φωτιές σε καρέκλες και στην έδρα των καθηγητών

Τα μέλη της συμμορίας περπατούν στον δρόμο ενώ περνά από δίπλα τους μία γυναίκα.

Εκείνη την στιγμή ο ένας από τους τέσσερις την κοιτά και, ενώ την έχουν προσπεράσειμ γυρνά πίσω και την αρπάζει. Προσπαθεί να της αρπάξει την τσάντα, αλλά η γυναίκα αντιστέκεται και τότε αναλαμβάνει δράση το δεύτερο μέλος της συμμορίας.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τρία από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας. Ενας από τους τρεις είναι μόλις 12 χρόνων!

Η αστυνομία εξετάζει τώρα αν τα μέλη συμμετάσχει, λίγα 24ωρα νωρίτερα, σε ληστεία με θύμα άτομο με κινητικά προβλήματα σε αμαξίδιο.

Δείτε το βίντεο

Ανήλικοι μπήκαν ως πελάτες σε ταξί, χτύπησαν και λήστεψαν τον οδηγό

Θύμα ληστείας, με δράστες τρεις ανήλικους, έπεσε ένας 36χρονος οδηγός ταξί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18/8) στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Μύκονος: «Μπουκαδόροι» σήκωσαν σχεδόν 30.000 ευρώ από βίλα Καναδού τουρίστα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί επιβίβασε τους τρεις ανήλικους από τη Λεωφόρο Καλαμακίου στον Άλιμο με προορισμό την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στον Άγιο Δημήτριο. Φτάνοντας στο σημείο που είχαν υποδείξει οι επιβάτες (σ.σ. δίπλα στο ρέμα της Πικροδάφνης και σε σχετικά αραιοκατοικημένη γειτονιά), ο 36χρονος οδηγός ταξί δέχτηκε επίθεση από τους ανήλικους, οι οποίοι τον χτύπησαν και του άρπαξαν περίπου 30 ευρώ που είχε πάνω του σε μετρητά και το κινητό του τηλέφωνο.

Ανήλικοι μπήκαν ως πελάτες σε ταξί, χτύπησαν και λήστεψαν τον οδηγό

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και μετά από λίγο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε δύο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες. Πρόκειται για έναν 17χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκου, ενώ αναζητείται και ο τρίτος της παρέας.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share