Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανατροπή τελευταίας στιγμής - «Ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε κλειδί για να κλειδώνουν την πόρτα» λέει νοσοκόμος

Τι άλλο αποκάλυψε;

15 Σεπτεμβρίου 2022 19:57
Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ανατροπή τελευταίας στιγμής - «Ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε κλειδί για να κλειδώνουν την πόρτα» λέει νοσοκόμος
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Περίεργες οι εξελίξεις στην υπόθεση με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, υπόθεση για την οποία έχει προφυλακιστεί η 34χρονη-σήμερα- μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι νέες λεπτομέρειες, που αποκαλύπτονται για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αφορούν στο διάστημα που η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, με νοσηλευτή να αναφέρει ότι τότε ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε επίμονα για ένα συγκεκριμένο πράγμα.

Δείτε επίσης: "Ισοπεδώθηκε" η Ρούλα Πισπιρίγκου - Η εισαγγελική πρόταση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας που συγκλονίζει (video)

Σύμφωνα με την εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο εργαζόμενος του νοσοκομείου που έχει καταθέσει σχετικά στις αρχές, είπε για τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι τού ζήτησε κλειδί για να κλειδώσει το δωμάτιο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι το κάνει για λόγους ασφαλείας, επειδή είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο.

«Εμένα ο πατέρας ήταν αυτός που ζήτησε το κλειδί για να κλειδώσουν την πόρτα του δωματίου, όταν έπρεπε να μεταφερθεί για εξετάσεις η Τζωρτζίνα. Όταν ζήτησα τον λόγο που ήθελε το κλειδί κτλ, είπε “ακούσαμε ότι κάτι έχει συμβεί δίπλα”», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, με βάση την εκπομπή του Star, είπε πως την επόμενη μέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου έφευγε και ο νοσηλευτής είπε «μην ξεχάσετε να κλειδώνετε».

Τότε εκείνη απάντησε «αφού έχετε κάμερες, γιατί πρέπει να κλειδώνουμε;”», με τον Μάνο Δασκαλάκη να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του νοσηλευτή, στη δική του κατάθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share