Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους...» - Ποιο στοιχείο την «πρόδωσε» στη δολοφονία της Τζωρτζίνας

«Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς...»

14 Σεπτεμβρίου 2022 20:17
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους...» - Ποιο στοιχείο την «πρόδωσε» στη δολοφονία της Τζωρτζίνας
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένα από τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, προκύπτει από τα όσα συνέβησαν μέσα στο νοσοκομείο, ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν.

Δείτε επίσης: "Βόμβα" από Όθωνα Παπαδόπουλο: «Έξω από τα δικαστήρια μου είπε πως ήταν δολοφόνος» - Σοκάρει ο πρώην δικηγόρος της Πισπιρίγκου (video)

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της βάζοντας το χέρι της στο στόμα και στη μύτη, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τη συσκευή ρινικού οξυγόνου και παλμικού οξυμέτρου που της είχαν χορηγηθεί κατά τη νοσηλεία της. Έτσι, εμπόδισε την αναπνευστική της λειτουργία προκαλώντας της καρδιακή ανακοπή.

Μάλιστα, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο εισαγγελέας λόγω ακριβώς αυτής της μυστήριας απουσίας των συγκεκριμένων συσκευών: Όταν μπήκαν στον θάλαμο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου οι γιατροί, παρατήρησαν ότι είχαν αφαιρεθεί αυτές οι συσκευές από τη Τζωρτζίνα, ενώ προηγουμένως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέσα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στην κατηγορία αυτή λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό, αλλά εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους, όταν τραντάχθηκε το παιδί σε κρίση σπασμών. Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς τότε που πήγαν αυτές οι συσκευές. Το ρινικό οξυγόνο ήταν απλά υποστηρικτικό και δεν καθόρισε τον θάνατό της»…

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share