Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Φίδι κολοβό!» - Πανδαιμόνιο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τρομερή ένταση στην κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ

14 Σεπτεμβρίου 2022 12:16
«Φίδι κολοβό!» - Πανδαιμόνιο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερή ένταση υπήρξε στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα, με φίλους του πρώτου να τον φωνάζουν «φίδι» και τον ηθοποιό να τονίζει, ότι δεν μπορεί να πει ψέματα.

Είχε προηγηθεί η διακοπή της κατάθεσης του προέδρου του ΣΕΗ όταν στην δικαστική αίθουσα η ένταση χτύπησε «κόκκινο». Αφορμή στάθηκε η αναφορά του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Μιχάλη Δημητρακόπουλου ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, για τον οποίο υπήρξε μια φοβερή στιγμή εκτός δικαστηρίου, διαψεύδει το μάρτυρα σχετικά με τις αναφορές του για σχέση που φέρεται να είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

Η ένταση τη στιγμή της κατάθεσης του Μπιμπίλα

Μ. Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κα Νίνου!

Σπ. Μπιμπίλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μην της δίνει το λόγο και να διακόπτει την διαδικασία. Ήταν η στιγμή που η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share