Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» μεγατόνων: Ξανά στο αστυνομικό τμήμα Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη

Δεν ανταλλάχθηκαν μηνύσεις

13 Σεπτεμβρίου 2022 19:47
«Βόμβα» μεγατόνων: Ξανά στο αστυνομικό τμήμα Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων βρέθηκαν ξανά ο Θέμης Αδαμαντίδης με την Βαρβάρα Κίρκη, με το ζευγάρι να δίνει εκατέρωθεν εξηγήσεις για νέο περιστατικό.

Δείτε επίσης: Το διασκεδάζουν Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη: Νέα έξοδος για το ζευγάρι μετά τον σάλο και τη δικαστική διαμάχη (photos)

Το ζευγάρι που απασχόλησε πριν λίγους μήνες τα media έπειτα από την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό από τον γνωστό τραγουδιστή είναι ξανά μαζί, ωστόσο την Τρίτη (13/9) βρέθηκαν ξανά στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανταλλάχθηκαν μηνύσεις, με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη να αποχωρούν δίχως να δίνεται συνέχεια.

Απόλυτη ανατροπή: Παντρεύονται Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχόλησαν την επικαιρότητα με την καταγγελία, που εκείνη είχε κάνει εναντίον του. Τώρα, όμως, τα πάντα δείχνουν να ανατρέπονται, αφού όχι μόνο φαίνεται να είναι ξανά μαζί, αλλά οι φήμες τους θέλουν να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον τους, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», τονίζουν πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη ετοιμάζονται να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους. Τους είδαν, δε, να ανταλλάσσουν «καυτά» φιλιά, με το ειδύλλιό τους να «φουντώνει» ξανά, αν και δε θα αποφύγουν τη δίκη, όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Η ανατροπή στη σχέση τους και... τα σχέδια γάμου

Το πάθος τους, παρά το περιστατικό που τους έκανε πρώτο θέμα συζήτησης, φαίνεται πως «φούντωσε» και πάλι, με το χάσμα που τους χώριζε να γεφυρώνεται, αφήνοντας πίσω το άσχημο παρελθόν τους. Το περιβάλλον τους, παράλληλα, μεταφέρει πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που δεν κρύβουν στις βόλτες τους στα Νότια προάστια.

Yes Magazine γάμος Θέμη Αδαμαντίδη

Σκοπεύουν, μάλιστα, να προχωρήσουν στο επόμενο «βήμα» και δεν αποκλείεται να ανταλλάξουν σύντομα όρκους παντοτινής αγάπης. «Ο Θέμης βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του και θα ήθελε να ντυθεί ξανά γαμπρός», αναφέρουν οι άνθρωποί του και ίσως τους δούμε να παντρεύονται το προσεχές χρονικό διάστημα, με τον τραγουδιστή να έχει βρει στο πρόσωπο της Βαρβάρας τον άνθρωπο, που του έχει προσφέρει την αληθινή ευτυχία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share