Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χιόνια στο καμπαναριό: Νέα στοιχεία για την αλλαγή του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου (video)

«Ίσως υπάρξουν και χιόνια στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδας»

13 Σεπτεμβρίου 2022 19:37
Χιόνια στο καμπαναριό: Νέα στοιχεία για την αλλαγή του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το μίνι καλοκαίρι με θερμοκρασίες που θα φτάνουν ακόμη και τους 37 βαθμούς την Παρασκευή (16/9) και Σάββατο (17/9), έρχεται η μεγάλη πτώση του υδραργύρου με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει νέα στοιχεία για τον καιρό.

Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα (13/9): Σε φθινοπωρινές θερμοκρασίες «εξπρές» η χώρα και... μίνι καύσωνας προ των πυλών - Τί «βλέπουν» Καλλιάνος-Μαρουσάκης (video)

Στην πρόγνωση του καιρού από την ΕΡΤ, ο Σάκης Αρανούτογλου σημείωσε πως οι υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην ηπειρωτική χώρα και διευκρίνισε ότι στις παράκτιες περιοχές θα θερμόμετρα θα δείχνει από 3 έως και 5 βαθμούς λιγότερο.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από την Κυριακή (18/9), καθώς από τα δυτικά και τα βόρεια θα κάνει την είσοδό της η ψυχρή κατεβασιά από την βόρεια Ευρώπη. Μάλιστα στα δυτικά θα υπάρχουν και ισχυρές καταιγίδες.

Περισσότερα στοιχεία για τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου να μην αποκλείει να πέσουν και κάποια χιόνια στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share