Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος!

Σε ηλικία 40 ετών!

13 Σεπτεμβρίου 2022 15:24
Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ το πένθος για τον 40χρονο Μιχάλη Δημητρακόπουλο από το Αίγιο. Το νήμα της ζωή του κόπηκε το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 162.

Τζιπ που οδηγούσε 57χρονος επιχειρηματίας της πόλης και εκινείτο από την Τέμενη με κατεύθυνση το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το δίκυκλο του 40χρονου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 40χρονος μετέβαινε σε φούρνο μετά την επιστροφή του από γαμήλιο γλέντι και όχι από διασκέδαση για να γιορτάσει τα γενέθλια του, όπως αρχικά δημοσιεύθηκε.

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μετά τον γάμο γύρισε στο σπίτι του και έχοντας επιθυμία να φάει κάτι, πήρε το μηχανάκι του για να πάει στο αρτοποιείο, ωστόσο στον δρόμο έμελε να συμβεί το μοιραίο.

Πριν από περίπου 13χρόνια, είχε έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό «παιχνίδι» της μοίρας, όταν η σύντροφός του έφυγε από τη ζωή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, pelop.gr. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share