Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ: Τραυματίστηκε 7χρονο αγοράκι – Έσπασαν τα δόντια του σε συγκρουόμενο αυτοκινητάκι

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του χώρου

13 Σεπτεμβρίου 2022 15:30
Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ: Τραυματίστηκε 7χρονο αγοράκι – Έσπασαν τα δόντια του σε συγκρουόμενο αυτοκινητάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αγοράκι ηλικίας 7 ετών τραυματίστηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (12/9), κατά τη διάρκεια παιχνιδιού σε λούνα παρκ – παιδότοπο στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 7χρονο αγοράκι – το οποίο συνοδεύονταν από τον πατέρα του – επέβαινε σε «συγκρουόμενο αυτοκινητάκι» και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε ατύχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια από τα μπροστινά του δόντια και να τραυματιστεί στο στόμα. Με την ευκαιρία, δείτε τη μαρτυρία της 21χρονης που τραυματίστηκε στο Allou Fun Park.

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο υπεύθυνος του χώρου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούμενος για «Σωματική βλάβη από αμέλεια», ενώ τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

 Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ: Τραυματίστηκε 7χρονο αγοράκι – Έσπασαν τα δόντια του σε συγκρουόμενο αυτοκινητάκι

Σοκάρει το πόρισμα για το ατύχημα στο Allou Fun Park: «Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα είχε...»

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα στο λούνα παρκ που τραυμάτισε 4 νεαρούς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ»: «Έχει προκύψει ότι υπάρχει πρόβλημα σε μία από τις δύο αντλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άδειασμα του νερού σε 30 δευτερόλεπτα.»

Έτσι το βαγονέτο, χωρίς την ύπαρξη του νερού είχε την μέγιστη ταχύτητα, και στην στροφή εκσφενδονίστηκαν τα παιδιά, χωρίς καθόλου φρένα.

Και συνεχίζει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Η βλάβη στην αντλία, έχει σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση ειδικών αισθητήρων, το βασικό ερώτημα εδώ είναι λοιπόν, και οι αισθητήρες αυτοί είχαν μπλακ-ουτ, δούλεψαν τελικά; Εάν δούλεψαν οι αισθητήρες δούλεψαν και δεν τους άκουσε κανείς;». Επιπλέον τίθεται το ερώτημα και να ακούγονταν οι αισθητήρες μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, είναι επαρκής χρόνος για να αντιδράσει ο χειριστής του παιχνιδιού;

Και ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι ότι στην διάρκεια των ερευνών ζητήθηκε απο τους υπεύθυνους να παραδώσουν το βιβλίο συντηρήσεως, με αυτούς να απαντούν ότι δεν υπάρχει αλλά αυτό που υπάρχει είναι ηλεκτρονική καταγραφή αρχείου συντήρησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα τι περιέχει το στικ για το επίμαχο παιχνίδι.

Σχετικά με τις καταγραφές του βιντεοληπτικού υλικού, αμφισβητείται επίσης, το επιχείρημα της εταιρείας ότι έχει λήξει η σύμβαση με το φωτογράφο που τραβάει τις φωτογραφίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share