Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Τον άκουσε όλη η φυλακή - Ωρυγή από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (video)

"Θα στείλω εξώδικο σε όλα τα ΜΜΕ"

13 Σεπτεμβρίου 2022 12:58
Τον άκουσε όλη η φυλακή - Ωρυγή από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (video)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η προβολή της εικόνας της μητέρας του φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του καταδικασμένου γυναικοκτόνου που ετοιμάζεται να στείλει εξώδικα σε όλα τα ΜΜΕ. Οι φωνές του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου «ακούστηκαν σε όλη τη φυλακή» του Μαλανδρίνου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά την προβολή της μητέρας του η οποία αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάλεσε τον δικηγόρο του και του ζήτησε να μην μιλήσει ξανά στα ΜΜΕ για την υπόθεση ενώ του ζήτησε να συντάξει εξώδικο το οποίο θα κοινοποιηθεί στον Αρειο Πάγο και θα ζητά:

  • Να μην γίνεται καμία αναφορά στο όνομά του και την προβολή των φωτογραφιών του
  • Να μην γίνεται καμία αναφορά στην κόρη του και αναπαραγωγή της εικόνας της
  • Να μην γίνεται καμία αναφορά στο όνομα των γονιών του και προβολή των προσωπικών τους στοιχείων

Το εξώδικο του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, γίνεται διότι «θέλει να μην διαταράσσονται οι σχέσεις των δύο οικογενειών. Ο ίδιος το κάνει για το παιδί του και θα κάνει τα πάντα για το παιδί του, προκειμένου να μεγαλώσει σωστά με την αγάπη και των δύο οικογενειών». Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε «πως στα χέρια μου δεν έχω κάτι και έχουν γίνει κουβέντες και προφανώς ισχύουν. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share