Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση "βόμβα" από Φιλιππίδη και Νίνου - Η παράκληση του δικηγόρου τους (video)

Τι ζητούν

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:42
Ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται σήμερα 13/9 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας θα βρεθεί στο βήμα του μάρτυρα και όλα όσα θα πει αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς υπήρξε, όπως έχει δηλώσει κι ίδιος, συνεργάτης για πολλά χρόνια και φίλος με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τη σύζυγο του, Ελπίδα Νίνου. Υπενθυμίζεται, ότι τις προάλλες η σύζυγός του κατέρρευσε την ώρα της δίκης.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε μία δημόσια παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Σεβόμαστε και σέβονται απόλυτα το έργο που κάνατε οι δημοσιογράφοι. Παράκληση: Έχετε πλάνα από όταν έρχεται ο κ. Φιλιππίδης στα δικαστήρια. Μην έρχεστε στο σπίτι του γιατί είναι μία πολυκατοικία που μένουν ηλικιωμένοι άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και παιδιά που πάνε στο σχολείο και δημιουργείται αναστάτωση. Σεβαστείτε αυτή την ιδιωτική ζωή που έχουν οι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία με τον Πέτρο Φιλιππίδη» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Βόμβα Χαλκιά για Φιλιππίδη - «Λένε φοράω παρωπίδες - Αν βγει αθώος εγώ θα...»

Τάσος Χαλκιάς - Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην φίλος του Πέτρο Φιλιππίδη, μιλάει για όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, για όσα τον «κατηγορούν», αλλά και για την απόφαση της δικαιοσύνης!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share