Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο από αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Άγριος τσακωμός μεταξύ επιβάτη και οδηγού για τη χρήση μάσκας

Πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στους έντρομους επιβάτες

13 Σεπτεμβρίου 2022 09:46
Βίντεο ντοκουμέντο από αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Άγριος τσακωμός μεταξύ επιβάτη και οδηγού για τη χρήση μάσκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα «χέρια πιάστηκαν», επιβάτης και οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω επιβάτης εισήλθε στο λεωφορείο χωρίς να φορά μάσκα, και όταν του ζητήθηκε από τον οδηγό να τη φορέσει, τότε εκείνος έξω φρενών για την παρατήρηση που του έγινε, σηκώθηκε πήγε προς το μέρος του οδηγού και τον χτύπησε.

Στη συνέχεια ο επιβάτης δήλωσε ένα μπουκάλι και απείλησε τον οδηγό. Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι την κατάσταση και πολλοί ζητούσαν επανειλημμένα από τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες να κατέβουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων, ο επιβάτης έδειχνε μία περίεργη συμπεριφορά μέχρι να ξεσπάσει στον οδηγό.

Σάλος στη Θεσσαλονίκη για τον άνδρα που ποδοπάτησε και σκότωσε γατάκι - Πολίτης υποστηρίζει ότι αναγνώρισε την ταυτότητα του (video)

Οργή, κύμα αντιδράσεων και μεγάλη κινητοποίηση των πολιτών, προκειμένου να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο δράστης, έχει προκαλέσει η απίστευτη ιστορία αγριότητας με θύμα ένα νεογέννητο γατάκι που σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που από χθες το πρωί αντικρίζουν τα σοκαριστικά βίντεο - ντοκουμέντα που δείχνουν τον άντρα με την κόκκινη μπλούζα να ποδοπατά εν ψυχρό το άτυχο νεογέννητο γατάκι, πολλοί είναι αυτοί που ξεκίνησαν να αναζητούν στοιχεία με σκοπό να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να ταυτοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν από την αστυνομία.

Είναι ενδεικτικό ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο στα οποία διακρίνονται χαρακτηριστικά του προσώπου του «αρρωστημένου» άντρα, έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, σε ανοιχτές και κλειστές ομάδες της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, σε πάμπολλα προφίλ και διάφορες σελίδες.Στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, αργά το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε μια πολύ συγκεκριμένη αναφορά στην φιλοζωική οργάνωση "Νοιάζομαι" που αποκάλυψε και έφερε στη δημοσιότητα την κτηνωδία.

Ο πολίτης που επικοινώνησε μαζί τους, κατέθεσε πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για έναν άντρα, που, όπως υποστηρίζει, είναι ο δράστης της αδιανόητης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 20 Αυγούστου. Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει, δείχνουν ξεκάθαρα την ταυτότητα του άντρα με την κόκκινη μπλούζα και αποκαλύπτουν το ονοματεπώνυμο αλλά και την περιοχή όπου διαμένει.

Η εκπρόσωπος της φιλοζωικής οργάνωσης, Εύη Καλαΐτζίδου, μιλώντας στο protothema.gr, τονίζει ότι μόλις τα στοιχεία αυτά έφτασαν στα χέρια της, παραδόθηκαν από την ίδια στις αστυνομικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς από χθες το πρωί έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά την κακοποίηση ζώου και πιθανή θανάτωσή του.

Η συγκεκριμένη αναφορά του πολίτη, κρίνεται από τους ανθρώπους της φιλοζωικής ως ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς ο άνθρωπος είναι σίγουρος ότι αναγνώρισε τον δράστη και, μάλιστα, έσπευσε να το αποδείξει παραδίδοντας ακόμη και συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν την ταυτότητά του.

Η συγκεκριμένη αναφορά, θεωρείται βέβαιο ότι θα διερευνηθεί εις βάθος από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και ότι θα αξιοποιηθεί απόλυτα σε περίπτωση που πράγματι τα στοιχεία αποκαλύπτουν τον δράστη της φρικιαστικής ενέργειας. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία, ενώ εκτιμάται ότι θα φτάσουν κι άλλες αναφορές για την ταυτότητα του δράστη, ύστερα από τη δημοσιότητα που έλαβε το αποτρόπαιο συμβάν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share