Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με φωτιά σε πολυκατοικία στο Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 60χρονος - Από το υπόγειο ξεπήδησαν οι φλόγες (video)

Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική

13 Σεπτεμβρίου 2022 08:38
Θρίλερ με φωτιά σε πολυκατοικία στο Περιστέρι: Στο νοσοκομείο 60χρονος - Από το υπόγειο ξεπήδησαν οι φλόγες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα οι οποίοι κατάφεραν λίγο μετά τις 6 το πρωί να την κατασβέσουν, ωστόσο παραμένουν σε επιφυλακή καθώς υπάρχουν πυκνοί καπνοί και υπάρχει μία και μοναδική είσοδος στην πολυκατοικία.

Στο νοσοκομείο ένας 60χρονος με αναπνευστικά προβλήματα

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, ένα άτομο ηλικίας περίπου 60 ετών, αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα γι’ αυτό και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς. Μεγάλη ήταν η αναστάτωση των ενοίκων της πολυκατοικίας, οι οποίοι κατέβηκαν στον δρόμο ενώ είναι αποπνικτική η ατμόσφαιρα μέσα στο κτίριο.

Φωτιά σε ιστιοφόρο σκάφος στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς

Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα σε ιστιοφόρο σκάφος στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr, τα έξι άτομα που ήταν οι επιβαίνοντες, έχουν βγει από το σκάφος με ασφάλεια. Το σκάφος έχει μετακινηθεί σε σημείο που να μην μπορεί να απειλήσει κάποιο άλλο σκάφος. Την ίδια στιγμή, πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην Σπιάντζα Ηλείας

Αυτή την στιγμή στο σημείο φτάνουν Πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά, ενώ το Λιμενικό έχει κινητοποιηθεί για να αποτρέψει ρύπανση από τυχών διαρροή καυσίμων.

Νέα πυρκαγιά κοντά στην Σπιάντζα Ηλείας: Κοντά στα σπίτια οι φλόγες - Λιποθύμησε πυροσβέστης από τις αναθυμιάσεις

Νέα φωτιά -η πέμπτη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα- ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Σπιάντζα του Πύργου Ηλείας.

Η φωτιά πήρε διαστάσεις σχετικά γρήγορα και είναι πιο κοντά στα σπίτια από τις προηγούμενες φορές. Ένας πυροσβέστης αισθανόμενος δυσφορία, έχασε προς στιγμή τις αισθήσεις του αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στην περιοχή έχει μεταβεί και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κομοτηνή: Νεκρή η γυναίκα που ο σύζυγός της την είχε λούσει με βενζίνη (Video)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share