Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκηνές θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση νεαρών στον 16χρονο στον Εύοσμο

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές

12 Σεπτεμβρίου 2022 15:37
Σκηνές θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση νεαρών στον 16χρονο στον Εύοσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια επίθεση από μια ομάδα νεαρών εναντίον ενός 16χρονου σημειώθηκε χθες Κυριακή (11/9) στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες το βράδυ έξι νεαροί επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους στην πλατεία Ευόσμου την ώρα που κάθονταν σε ένα παρτέρι, μπροστά από κλειστό κατάστημα, κρατώντας κράνη, ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλα.

Δείτε επίσης: Αποτροπιασμός για νέα κτηνωδία: Άνδρας πάτησε και σκότωσε γατάκι στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας

Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ένας καταστηματάρχης που βρισκόταν κοντά στο περιστατικό βγήκε έντρομος από το κατάστημα και έσπευσε να βοηθήσει τα δύο θύματα, ενώ εκείνη τη στιγμή περίοικοι φώναζαν στους δράστες, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο τον 16χρονο, ευτυχώς ελαφρώς τραυματισμένο. Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία εις βάρος τους.

Snik: Τσακώθηκε (και) με έφηβο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - «Ζήτα συγγνώμη» (Video)

Ο Snik, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες παρετράπηκε και έγινε πρωταγωνιστής σε αρνητικό σκηνικό. Αυτή τη φορά ο τράπερ σε βίντεο φαίνεται να τσακώνεται με έναν έφηβο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο καυγά και το ξύλο που έπεσε σε live του στην Κατερίνη, αυτή τη φορά απαθανατίστηκε μαζί με τον συνεργάτη του YT στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί τσακώθηκε με έναν νεαρό στον δρόμο, ο οποίος κάτι του είπε που δεν του άρεσε και προκλήθηκε μία μικροένταση. Σύμφωνα με το newsbeast.gr μαζί με τον γνωστό τράπερ, ήταν και η κοπέλα του, η οποία προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Στο video του TikTok που έγινε viral στα social media, φαίνεται ο Snik με τον φίλο του να μιλάνε σε έντονο ύφος με τον έφηβο, οποίος ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ στη συνέχεια ο φίλος του Snik τον ρωτάει γιατί μιλάει έτσι, για να λάβει την απάντηση πως το έκανε για πλάκα. «Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε», ακούγεται να λένε στον νερό, ο οποίος όταν του ζητήσανε να πει συγγνώμη. «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη», ήταν η απάντηση του νεαρού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share