Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Snik: Τσακώθηκε (και) με έφηβο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - «Ζήτα συγγνώμη» (Video)

Δεύτερο επεισόδιο μέσα σε λίγες μέρες για τον τράπερ

12 Σεπτεμβρίου 2022 12:38
Snik: Τσακώθηκε (και) με έφηβο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - «Ζήτα συγγνώμη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Snik, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες παρετράπηκε και έγινε πρωταγωνιστής σε αρνητικό σκηνικό. Αυτή τη φορά ο τράπερ σε βίντεο φαίνεται να τσακώνεται με έναν έφηβο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Λίγες μέρες μετά τον μεγάλο καυγά και το ξύλο που έπεσε σε live του στην Κατερίνη, αυτή τη φορά απαθανατίστηκε μαζί με τον συνεργάτη του YT στην Πλατεία Ελευθερίας. Εκεί τσακώθηκε με έναν νεαρό στον δρόμο, ο οποίος κάτι του είπε που δεν του άρεσε και προκλήθηκε μία μικροένταση. Σύμφωνα με το newsbeast.gr μαζί με τον γνωστό τράπερ, ήταν και η κοπέλα του, η οποία προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Στο video του TikTok που έγινε viral στα social media, φαίνεται ο Snik με τον φίλο του να μιλάνε σε έντονο ύφος με τον έφηβο, οποίος ακούγεται να λέει «δεν νιώθω μάγκας», ενώ στη συνέχεια ο φίλος του Snik τον ρωτάει γιατί μιλάει έτσι, για να λάβει την απάντηση πως το έκανε για πλάκα. «Τι για πλάκα; Για πλάκα μιλάς έτσι ρε», ακούγεται να λένε στον νερό, ο οποίος όταν του ζητήσανε να πει συγγνώμη. «Γιατί να πω συγγνώμη, δεν θέλω να πω συγγνώμη», ήταν η απάντηση του νεαρού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share