Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά τώρα στο Μουζάκι Ηλείας

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

11 Σεπτεμβρίου 2022 16:47
Φωτιά τώρα στο Μουζάκι Ηλείας
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στο Μουζάκι Ηλείας.

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη: Γιαγιά εντοπίστηκε απανθρακωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από φωτιά στο σπίτι της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 83χρονη γυναίκα στην Κρήτη όταν το σπίτι της έπιασε φωτιά κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, λίγο πριν τις 11.30 το πρωί της Κυριακής (11/9) η πυροσβεστική δέχθηκε ένα τηλέφωνο για φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή Βαμβακόπουλου Χανίων.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες προκειμένου να επιχειρήσουν για την κατάσβεση της φωτιάς. Μόλις οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα αντίκρισαν την άτυχη ηλικιωμένη απανθρακωμένη πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία με τη σορό της 83χρονης να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων για νεκροψία προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν η άτυχη γυναίκα πέθανε από αναθυμιάσεις ή από ανακοπή, πριν απανθρακωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 83χρονη έμενε στο σπίτι με τον γιο της ωστόσο εκείνη την ώρα εκείνος έλειπε. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς η οποία δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας μικρές ζημιές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share