Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Δημήτρης Γλου

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας

11 Σεπτεμβρίου 2022 15:46
Πέθανε ο Δημήτρης Γλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πένθος στον επιχειρηματικό κόσμο του Πειραιά για την απώλεια του Δημητρίου (Τάκη) Γλου, πατέρα των αδερφών Αντώνη και Γιώργου Γλου με την αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης – υπόδησης.

Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της επιχειρηματικής ζωής του Πειραιά, ο Δημήτρης (Τάκης) Γλου, άφησε χθες την τελευταία του πνοή πλήρης ημερών.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1934 και κατάφερε να διακριθεί στον επιχειρηματικό στίβο. Ευτύχησε να δει μια μεγάλη οικογένεια με πολλά εγγόνια που του χάρισαν τα δυο του παιδιά όπως επισημαίνει το piraeuspress. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως Πειραιά την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 13.00.

Τώρα θα είστε μαζί. Παππού σ αγαπώ, σε ευχαριστώ για όλα, θα θυμάμαι πάντα τις βόλτες μας. Είσαι μοναδικός.

Posted by Zina Glou Beis on Saturday, September 10, 2022

Πέθανε η Καίτη Θεοχάρη

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Καίτης Θεοχάρη. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της.

Δείτε επίσης: Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ - Ήταν η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου

Η Καίτης Θεοχάρη έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες, μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Συγκλονιστικό: Η στιγμή που το BBC ανακοινώνει τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε απόψε από τη ζωή, σε ηλικία 96 ετών, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο δημοσιογράφος του BBC, Huw Edwards φορώντας ένα σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση, ενώ λίγο αργότερα, μεταδόθηκε ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κάρολος στο θρόνο

«Η βασίλισσα απεβίωσε εν ειρήνη στο Μπαλμόραλ σήμερα το απόγευμα», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων. Ο μεγαλύτερος γιος της, ο 73χρονος Κάρολος, γίνεται αυτομάτως βασιλιάς.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν σπεύσει στο πλευρό της Ελισάβετ, στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, αφότου οι γιατροί εξέφρασαν νωρίτερα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Η σημαία κυματίζει μεσίστια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες Λονδρέζοι και τουρίστες για να θρηνήσουν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πολλοί από τους συγκεντρωμένους ξέσπασαν σε λυγμούς ενώ στο πλήθος επικρατούσε σιγή.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 έγινε η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεπερνώντας το «ρεκόρ» της προγιαγιάς της, της βασίλισσας Βικτορίας, η οποία παρέμεινε στον θρόνο επί 63 χρόνια, 7 μήνες, 2 ημέρες, 16 ώρες και 23 λεπτά.

Παρέμεινε μέχρι τον θάνατό της ηγεμόνας 15 χωρών, μεταξύ των οποίων είναι η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία, η Τζαμάικα, η Αντίγκουα και Μπαρμούντα, η Γρενάδα, τα Νησιά Σολομώντα, το Τουβαλού, το Σεντ Κιτς και Νέβις και άλλες. Γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, τα 70 χρόνια από την ανάρρησή της στον θρόνο, στις 6 Φεβρουαρίου 2022.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share