Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οργή στην Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησε την 18χρονη έγκυο σύντροφό του και απείλησε ότι θα την σκοτώσει

Δε φάνηκε να τον ενδιαφέρει ούτε η ζωή της ίδιας, ούτε του αγέννητου παιδιού τους

10 Σεπτεμβρίου 2022 17:09
Οργή στην Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησε την 18χρονη έγκυο σύντροφό του και απείλησε ότι θα την σκοτώσει
Φωτογραφία αριστερά: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, με πρωταγωνίστρια μία έγκυο κοπέλα, ηλικίας 18 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gnomionline.gr, η νεαρή κατήγγειλε στην Αστυνομία τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, ο οποίος της ασκούσε βία λεκτική και σωματική, ενώ απειλούσε να σκοτώσει την ίδια και το αγέννητο παιδί τους.

Το δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγε η γυναίκα, με απόφασή του στις 7/9, διέταξε να μην πλησιάζει ο σύζυγος την ίδια και το σπίτι της σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

«Η δικαιοσύνη έδρασε γρήγορα και αποτελεσματικά υπέρ της γυναίκας θύματος της έμφυλης βίας και την προστάτευσε στα πλαίσια του νόμου. Η μηδενική ανοχή απέναντι στην έμφυλη βία είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Οι γυναίκες θύματα της έμφυλης βίας θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν κάθε βίαιο περιστατικό. Μακάρι τέτοια φαινόμενα ενδοοικογενειακές βίας να εκλείψουν στο μέλλον», δήλωσε ο δικηγόρος της 18χρονης.

Θλιβερό περιστατικό στον Βόλο: 19χρονη με νοητική υστέρηση κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό και προσπάθησε να αυτοκτονήσει (video)

Σοκαριστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από τα Τρίκαλα, η οποία ήρθε με τη μητέρα της για καλοκαιρινές διακοπές στον Βόλο, και κατήγγειλε ότι εγκαταλείφθηκε εκτός σπιτιού, αφού πρώτα τη βίασε ο 40χρονος θείος της. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr η κοπέλα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή, που πάσχει από νοητική αναπηρία, κατανάλωσε την Παρασκευή (9/9) μεγάλη ποσότητα χαπιών, στο σπίτι της 65χρονης νονάς της, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε επίσης: Μητροπολίτης Κοζάνης για βιασμούς: «Σήμερα οι κοπέλες κυκλοφορούν ημίγυμνες» (Video)

Σημειώνεται πως η 19χρονη έμεινε για ένα βράδυ στις καρέκλες καφετεριών της παραλίας Βόλου, καθώς όπως καταγγέλλει η μητέρα της την έδιωξε από τον σπίτι, της παίρνει το αναπηρικό επίδομα, ενώ έχει βιαστεί από τον θείο της περισσότερες από τρεις φορές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share