Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ράλι Ακρόπολις: Ατύχημα σε ειδική διαδρομή στη Φθιώτιδα

Καθυστέρηση 30 λεπτών

10 Σεπτεμβρίου 2022 11:47
Ράλι Ακρόπολις: Ατύχημα σε ειδική διαδρομή στη Φθιώτιδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η έξοδος από το δρόμο της SKODA Fabia Evo του Βρετανού Christopher INGRAM στην ειδική του Πύργου (ΕΔ8) ήταν το πρώτο σοβαρό ατύχημα στο φετινό Ράλι Ακρόπολις.

Σύμφωνα με το lamiareport το αυτοκίνητο παραλίγο να τυλιχτεί στις φλόγες όμως λειτούργησε το σύστημα πυρόσβεσης. Πάντως, δεν απέφυγε τον τραυματισμό - ευτυχώς ελαφρύ - ο συνοδηγός του Craig DREW και χρειάστηκε η είσοδος ασθενοφόρου.

Η ειδική φυσικά διακόπηκε και επανεκκίνησε στις 10:12. Υπάρχει ένα κενό περίπου 30 λεπτών μεταξύ των γκρουπ αυτοκινήτων στις επόμενες ειδικές διαδρομές εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης.

Ράλι Ακρόπολις: Ατύχημα σε ειδική διαδρομή στη Φθιώτιδα

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 35χρονος οδηγός μηχανής στην Ιεράπετρα

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, ένας 35χρονος στο Λασίθι. Ειδικότερα, το νέο θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν ο 35χρονος επιχείρησε να διασχίσει την περιφερειακή οδό Κύπρου της Ιεράπετρας με μεγάλη ταχύτητα. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση του 17χρονου ντελιβερά που σκοτώθηκε.

Τότε ο 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτας του, χτύπησε με δύναμη στην προστατευτική νησίδα και εξφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 35χρονος οδηγός μηχανής στην Ιεράπετρα

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ήταν όμως ήδη αργά για να γίνει οτιδήποτε, προκειμένου να σωθεί η ζωή του. Το προστατευτικό κράνος του άνδρα βρέθηκε 20 μετρά μακριά από την μηχανή, ο οποία έχει διαλυθεί. Η σορός του άτυχου 35χρονου μεταφέρεται σήμερα το πρωί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία - νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τη στιγμή που οι διασώστες μετέφεραν τον 35χρονο στο ασθενοφόρο, το τηλέφωνό του χτυπούσε από την μητέρα του, η οποία περίμενε τον γιο της να επιστρέψει στο σπίτι τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share