Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Σε ρυθμούς ΔΕΘ η πλατεία Αριστοτέλους: Η βόλτα Μητσοτάκη, η απρόσμενη συνάντηση με τον «ΛΕΠΑ» και η αναφορά στον Μαρσέλο (photos)

Οι επίμονες ερωτήσεις και η αντίδραση του πρωθυπουργού

9 Σεπτεμβρίου 2022 23:47
Σε ρυθμούς ΔΕΘ η πλατεία Αριστοτέλους: Η βόλτα Μητσοτάκη, η απρόσμενη συνάντηση με τον «ΛΕΠΑ» και η αναφορά στον Μαρσέλο (photos)
Φωτογραφία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαλαρές στιγμές στη Θεσσαλονίκη απολαμβάνει ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο πριν την πολυαναμενόμενη ομιλία στη ΔΕΘ.

Το αστείο με τον Μαρσέλο

Σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους ο Μητσοτάκης σχετικά με τις αυριανές ανακοινώσεις είπε: «Θα υπάρξουν 10 μέτρα, μικρά μέσα και μεγάλα. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας». Από τον διάλογο δεν έλειψαν και τα...χιουμοριστικά σχόλια για τη...μεταγραφή που ταρακούνησε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για τον...Μαρσέλο.

Συγκεκριμένα ειπώθηκε: « Πρόεδρε η ερώτηση είναι: Τι θέση θα παίξει ο Μαρσέλο;» με τον Μητσοτάκη να ρωτάει: «Πότε θα παίξει;»
και τον δημοσιογράφο να απαντά «Λογικά τον Οκτώβριο, αλλά το θέμα είναι που θα παίξει».

Αμέσως οι παραβρισκόμενοι άρχισαν τις...μαντεψιές. «Δεκάρι» είπε κάποιος, ενώ ένας άλλος φώναξε «δεξιά πρόεδρε, δεξιά παίζει» για να βγει το συμπέρασμα «κεντρώος είναι ο άνθρωπος», και όλοι γέλασαν.

μητσοτακησ-δεθ-πλατεια-αριστοτελουσ-λεπα-μαρσελο-9-9
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Οι επίμονες ερωτήσεις και η αντίδραση του Μητσοτάκη

Σε άλλο σημείο οι δημοσιογράφοι ζητούσαν επίμονα να πει κάποια μέτρα, όμως ο Μητσοτάκης το απέφυγε λέγοντας αστειευόμενος «Είναι σαν να πήρες εισιτήριο για την παράσταση την Κυριακή και να την δεις νωρίτερα».

Βόλτα στην Αριστοτέλους- Πως αντέδρασαν οι Θεσσαλονικείς που τον είδαν

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους όπως και με τους πολίτες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα και αποκρίθηκε σε όσους του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χειραψίες με περαστικούς και να συνομιλήσει μαζί τους.

Συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, ο κ. Ο Μητσοτάκης έφτασε αρχικά στο καφέ Ολύμπιον όπου έκανε χειραψίες με πελάτες.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου βρίσκεται το πάνω μέρος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο στήθηκε για τις μέρες της 86ης ΔΕΘ.

Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί νεολαίοι, στελέχη, βουλευτές και υπουργοί.

μητσοτακησ-δεθ-πλατεια-αριστοτελουσ-λεπα-μαρσελο-9-9
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Οι υπεύθυνοι του περιπτέρου τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία του που ξεκίνησε σήμερα και του είπαν ότι οι πολίτες που επισκέπτονται μπορούν να παίρνουν ενημερωτικό φυλλάδιο ή να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις δράσεις της Κυβέρνησης. Ένα δεύτερο περίπτερο της Ν.Δ λειτουργεί στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Η...απρόσμενη συνάντηση με τον ΛΕΠΑ

Κάνοντας βόλτα στην Αριστοτέλους, και ενώ επισκέφτηκε το κεντρικό πάνω μέρος της ΝΔ που έφτιαξε, κατευθύνθηκε προς το γνωστό καφέ της πλατείας όπου πέτυχε τη Λευτέρη Πανταζή που καθόταν με παρέα. Οι δυο άνδρες χαιρετήθηκαν εγκάρδια και αντάλλαξαν μερικά λόγια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share