Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καλαμάτα: Τραγικός θάνατος αγρότη στη Μικρή Μαντίνεια (φωτο)

Ανετράπη το τρακτέρ που οδηγούσε και τυλίχθηκε στις φλόγες

9 Σεπτεμβρίου 2022 14:36
Σοκ στην Καλαμάτα: Τραγικός θάνατος αγρότη στη Μικρή Μαντίνεια (φωτο)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απανθρακωμένος εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας, αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων, καθώς το τρακτέρ που οδηγούσε αναποδογύρισε και έπιασε φωτιά, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι σε κτήμα στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας στον δήμο Καλαμάτας.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη τραγωδία στη Λακωνία - 57χρονη έχασε την ζωή της όταν την καταπλάκωσε τρακτέρ

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας καθώς κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου αγρότη.

Σοκ στην Καλαμάτα: Τραγικός θάνατος αγρότη στη Μικρή Μαντίνεια (φωτο)

Θρήνος στην Εύβοια: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Αγρότης έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα με τρακτέρ στη Δημοτική Ενότητα Κηρέως στην Εύβοια το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει το evima.gr, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 70 ετών, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που πήγαινε για αγροτικές εργασίες στο χωριό Μετόχι.

Αμέσως στο σημείο έφτασε η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει τον άτυχο 70χρονο. Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε επί τόπου

Επί τόπου έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας είχε καταλήξει. Τα αιτία του θανάτου διερευνά η Αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share