Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Κρήτη: Μαθήτρια κλώτσησε γάτα και γελούσε με τις φίλες της (Video)

Οργή με το βίντεο που δείχνει την ανήλικη να κακοποιεί ένα γατάκι

9 Σεπτεμβρίου 2022 12:45
Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Κρήτη: Μαθήτρια κλώτσησε γάτα και γελούσε με τις φίλες της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την κακοποίηση μιας γάτας από μαθήτρια έφερε στο φως βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Κέρκυρα: Άφησαν άλογο δεμένο, χωρίς τροφή και νερό – Σκληρές εικόνες

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία ανήλικη κοπέλα βρίσκεται με φίλες της, δελεάζει με χάδια μία γάτα και στη συνέχεια την κλωτσάει, ενώ η παρέα της γελάει. Μάλιστα, κάποιος βιντεοσκόπησε την κακοποίηση που δέχτηκε το άτυχο γατάκι, και το ανάρτησε στο διαδίκτυο.

Για την πράξη αυτή ενημερώθηκε Φιλοζωικό Σωματείο το οποίο κινήθηκε νομικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Καβάλα: Άνδρας έσερνε με το μηχανάκι του έναν ασβό (video)

Νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου έρχεται στο «φως». Αυτή τη φορά είναι στην Καβάλα όπου ένας άνδρας έσερνε με το μηχανάκι του έναν ασβό. Την ίδια στιγμή, άνδρας έδεσε άλογο στο αυτοκίνητό του και οδηγούσε σε κεντρικό δρόμο στην Μύκονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. «Τι σέρνει εκεί; Σκυλί είναι;», είναι τα σχόλια που ακούγονται μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται οι δύο νέοι που κατήγγειλαν τον άνδρα. Μάλιστα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όπως επισημαίνεται στο ΟΡΕΝ αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έτρεξε μέσα στα χωράφια.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, τα δύο νεαρά άτομα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους όπου έκαναν τη σχετική καταγγελία. Ο άνδρας συνελήφθη ενώ ο ασβός είναι νεκρός και σύμφωνα με τη Φιλοζωική Καβάλας, δεν είναι γνωστό αν κατέληξε κατά τη διάρκεια που το έσερνε ή ήταν νεκρό από πριν. Για αυτό, μεταφέρεται στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το δασαρχείο Καβάλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share