Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κομοτηνή: Περιέλουσαν γυναίκα με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά - Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο με αναπηρία

9 Σεπτεμβρίου 2022 08:09
Σοκ στην Κομοτηνή: Περιέλουσαν γυναίκα με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά - Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός στην Κομοτηνή, καθώς γυναίκα φαίνεται πως δέχθηκε επίθεση με βενζίνη. Το θύμα, περίπου 50 ετών, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής το βράδυ της Πέμπτης 8/9, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γυναίκα, η οποία έφερε σοβαρά εγκαύματα.

Δείτε επίσης: Τρομακτικό σκηνικό: Άνδρας άνοιξε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου και ανακάλυψε φίδι 1 μέτρου (video)

Τα εγκαύματα προκλήθηκαν από βενζίνη, με την οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε περιλουστεί το σώμα της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xronos.gr. Άρα, όπως προκύπτει, ο δράστης ή οι δράστες τής έβαλαν φωτιά.

Το βράδυ της Πέμπτης η γυναίκα υποβλήθηκε εκτάκτως σε χειρουργείο και πλέον αναμένονται νεότερα για την κατάσταση της υγείας της. Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, η γυναίκα φέρεται να είναι άτομο με αναπηρία.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

Σοκ στην Καλαμάτα: Έκλεψαν βενζίνη από σκάφη και γέμισαν αυτοκίνητο

Το πρωί της Παρασκευής (14-08-2022) στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας εντόπισαν δυο ύποπτους άνδρες να εφοδιάζουν με καύσιμα ένα ΙΧΕ όχημα με χρήση δύο μπιτονιών βενζίνης, που όπως διαπιστώθηκε τα εν λόγω καύσιμα, οι δύο Ρομά τα είχαν κλέψει νωρίτερα από δύο ερασιτεχνικά σκάφη τα οποία ελλιμενίζονται στο λιμένα Καλαμάτας.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη - Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας προέβησαν στη σύλληψη 23χρονου για παράβαση των άρθρων 45 και 372 του Ποινικού Κώδικα, ενώ έτερος συνεργός του αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

undefined

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, κατασχέθηκε το προαναφερθέν όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τρόμος στη Καλαμάτα: Αναστάτωση στην παραλία από θαλάσσιο κήτος (video)

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι λίγο μετά τις 3, στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας, όταν ένα δελφίνι ξεβράστηκε στην ακτή. Με την ευκαιρία, δείτε το περιστατικό με το λιοντάρι και το ελάφι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το δελφίνι ήταν βαριά τραυματισμένο όταν βγήκε στην ακτή και πέθανε λίγο αργότερα.

Την ίδια στιγμή λουόμενοι, αντίκρυσαν ένα θαλάσσιο κήτος, μήκους 2,5 μέτρων, σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ την ακτή.

Πανικός στην παραλία

Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε προς στιγμήν πανικός, με όσους βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα να βγαίνουν στην ακτή ενώ στο σημείο έτρεξε και ο ναυαγοσώστης του δήμου Καλαμάτας, ο οποίος ειδοποίησε και το λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν ότι επρόκειτο για το «ταίρι» του άτυχου δελφινιού, ωστόσο οι περισσότεροι που είδαν από κοντά το θαλάσσιο κήτος πιστεύουν ότι ήταν σκυλόψαρο, το οποίο είτε ακολούθησε το τραυματισμένο δελφίνι ως την ακτή, είτε ευθύνεται και για τον θάνατο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως άμεσα σκάφος του λιμενικού σώματος βρέθηκε στην ακτή έως αργά το βράδυ, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τίποτε πλέον στην ακτή ενώ συστήνουν στον κόσμο ψυχραιμία και όχι πανικό.

Να προσθέσουμε, ότι ουδέποτε έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε ανθρώπους από σκυλόψαρα.

Προληπτικά πάντως, έχει υπάρξει από χθες και για τις επόμενες μέρες, επέκταση στο ωράριο των ναυαγοσωστών στην παραλία της Καλαμάτας ενώ στην περιοχή έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες απ’ το λιμενικό Σώμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share