Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέος σάλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Δημοσιογράφος παντρεμένη με παιδί καταγγέλλει ότι είδε προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο (video)

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του

8 Σεπτεμβρίου 2022 13:03
Νέος σάλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Δημοσιογράφος παντρεμένη με παιδί καταγγέλλει ότι είδε προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την στιγμή που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο μετά από μια οδυνηρή σεζόν για το μαγαζί του, στην Αθήνα μια δημοσιογράφος βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα μηνύσει τον πρώην τηλεπαρουσιαστή για δημοσίευση προσωπικών στιγμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν σε επαφή κάποτε μαζί του και ο ίδιος την φωτογράφισε εν αγνοία της. Πλέον είναι παντρεμένη κι έχει και ένα μικρό παιδί. Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με γνωστό δικηγορικό γραφείο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συνθήματα εναντίον του στους δρόμους της Αλοννήσου - «Στάθη είσαι ανεπιθύμητος στο νησί»

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κινητοποιήθηκε να μιλήσει με το πρώτο θύμα για να δει αν υπάρχει υλικό και με εκείνη. Πράγματι, υπήρχαν φωτογραφίες και με την ίδια, αλλά επειδή φοβάται μην τυχόν διαρρεύσει το όνομά της, σκέφτεται την επόμενη κίνησή της. Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το σώμα της και για αυτό ακόμα δεν ξέρει αν θα κάνει μήνυση. Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση των ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά» - Σοκάρουν τα λόγια της Ελπίδας Νίνου στο άκουσμα των καταγγελιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

«Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι». Με τα λόγια αυτά η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου περιέγραψε πως ένιωσε στο άκουσμα των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού για ένα βιασμό και δυο απόπειρες.

Δείτε επίσης: «Ο Φιλιππίδης με είχε πάρει τηλέφωνο...» - Aποκάλυψη κόλαφος της Τζώρτζιας Συρίχα για το παιδί που έχασε με την Νίνου

«Τότε κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι» ξέσπασε συναισθηματικά φορτισμένη.

Η μάρτυρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της έχει πάρα πολλούς φίλους από το χώρο του θεάτρου δεν τον στηρίζουν δημοσίως γιατί φοβούνται. «Έχει συνεργαστεί με 700- 1000 ηθοποιούς» είπε χαρακτηριστικά.

Συνήγορος: Τι φοβούνται;

Μάρτυρας: Ότι θα κρεμαστούν στα μανταλάκια. Ο κ. Τσαρούχας το είπε… Κάποιοι άνθρωποι που τον στήριξαν έχασαν τη δουλειά τους.

«Εγώ βλέπω ότι σιωπούν δημοσίως» ανέφερε ο συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας.

Η μάρτυρας μίλησε και για πρώτες ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον συνήγορο μας κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο» κατέθεσε.

«Είχε εμμονή με τον Πέτρο η πρώτη καταγγέλλουσα»

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τους νομικούς παραστάτες των νεαρών γυναικών που καταγγέλλουν τον ηθοποιό.

Η μάρτυρας αναφερόμενη στην πρώτη γυναίκα που κατονομάζει ως βιαστή της τον Πέτρο Φιλιππίδη υποστήριξε πως η ίδια θεωρεί ότι εκείνη είχε εμμονή με το σύζυγο της.

Συνήγορος: Ποιο ήταν το κίνητρο για να τον καταγγείλει;

Μάρτυρας: Είχε εμμονή με τον Πέτρο.

Συνήγορος: Μέχρι πότε;

Μάρτυρας: Μέχρι το 2020 που ξαναπήγε στην πρεμιέρα του στο θέατρο και τον χειροκρότησε.

Συνήγορος: Δώδεκα χρόνια;

Μάρτυρας Εγώ αυτό πιστεύω. Το 2007- 2008 πήγαινε καθημερινά στο θέατρο … περιφερόταν στα καμαρίνια για να δει τη μητέρα της έλεγε. Τηλεφωνούσε το καλοκαίρι. Το 2010 είδα τα μηνύματα που έστελνε στον Πέτρο. Στο θέατρο είχε πάει και άλλες φορές. Περίμενε, προφανώς, κάτι από τον Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Δεν φαινόταν ως μια κοπέλα που είχε ζήσει κάτι τραγικό . Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο. Μια πατρική φιγούρα, δεν ξέρω…

«Σε μια σχέση 30 χρόνων υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές»

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν στην «άστατη ερωτική ζωή» που ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι είχε.

Συνήγορος: Γνωρίζατε ότι είχε άστατη ερωτική ζωή;

Μάρτυρας: Θα ήθελα να αφήσω τον Πέτρο να μιλήσει…Τα έχω διαβάσει.

Συνήγορος: Συνεργάτιδα του έχει καταθέσει ότι είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά με την συναίνεση τους και πολλές το επεδίωκαν κιόλας.

Μάρτυρας: Βρισκόμαστε εδώ για συγκεκριμένες κατηγορίες θέλετε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή;

Συνήγορος: Για τη ζωή του κατηγορούμενου .

Μάρτυρας: Σε μια σχέση 30 χρόνων υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές που το ζευγάρι θα απομακρυνθεί. Μπορεί να είναι και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πρόεδρος: Αυτό δεν είναι παράνομο

Μάρτυρας: Εξωσυζυγικές σχέσεις έχουν πάρα πολλοί…

Συνήγορος: Αυτά τα πρόσωπα που προκάλεσαν κρίσεις στις σχέσεις σας ήταν ηθοποιοί ;

Μάρτυρας: Δεν θα απαντήσω. Είπα και χθες ότι είχαμε δυσκολίες. Έχετε ονόματα;

Συνήγορος: Γνωρίζετε ότι ο κ. Μπιμπίλας έχει καταθέσει ότι το 2019 του εξομολογηθήκατε ότι ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι γιατί είχε συνάψει σχέση με μια φίλη του γιου σας και έμενε στο Κολωνάκι;

Μάρτυρας: Κρίσεις στις σχέσεις μας υπάρχουν. Αυτό που λέει δεν είναι αλήθεια, θα ρωτήσετε και τον κ. Μπιμπίλα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share