Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλη η αλήθεια για το μεγάλωμα της μικρής Λυδίας - Τι συμβαίνει με τους παππούδες της; (video)

Η ζωή της σήμερα

7 Σεπτεμβρίου 2022 11:40
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλη η αλήθεια για το μεγάλωμα της μικρής Λυδίας - Τι συμβαίνει με τους παππούδες της; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα πραγματικότητα ζουν τον τελευταίο καιρό οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν από την Αλόννησο, οι οποίοι μεγαλώνουν πλέον με ό,τι δυνάμεις τους έχουν απομείνει το παιδάκι, που άφησε πίσω η κόρη τους.

Μέσα από τη εκπομπή Super Κατερίνα διαψεύστηκαν την Τετάρτη 7/9 οι φήμες, που ήθελαν το κοριτσάκι να πηγαίνει στις Φιλιππίνες εκεί, από όπου καταγόταν η μητέρα της. Σε κάθε περίπτωση, το παιδί θα παραμείνει στους παππούδες του, όπως επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ και μάλιστα από τη μεριά των γιαγιάδων υπάρχει κάποια συνεργασία, ο πατέρας ωστόσο της Κάρολαιν είναι εντελώς αρνητικός. Με την ευκαιρία, δείτε την περιουσία που μεταβίβασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη μικρή Λυδία.

Διαψεύδονται οι φήμες για μεταφορά της μικρής Καρολάιν στις Φιλιππίνες

«Όσα ακούγονται δεν είναι αληθινά, η μικρή Λυδία βρίσκεται στην Αλόννησο. Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχουν νοικιάσει σπίτι στο νησί και επιτρέπεται να βλέπουν τις 5 τελευταίες ημέρες το παιδί».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκινεί η μητέρα της Καρολάιν ανήμερα των γενεθλίων της (Video)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο κοιμητήριο της Αλοννήσου ανήμερα των γενεθλίων της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς. Νωρίς το πρωί η μητέρα της 20χρονης βρέθηκε στον τάφο του παιδιού της και άφησε λίγα λουλούδια στη μνήμη της.

Σήμερα, 12 Ιουλίου, η Καρολάιν θα γιόρταζε τα γενέθλιά της αν δεν έχανε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον Μάιο του 2021 και η Αλόννησος δεν την ξεχνά.

Η μητέρα της Καρολάιν έμεινε αρκετή ώρα, καθάρισε τα ξεραμένα λουλούδια και άφησε καινούρια. Η ίδια, σύμφωνα με τον Alpha, αποφεύγει να συναντά πολύ κόσμο στο χωριό ενώ, όσο περνά ο καιρός, η καθημερινότητα γίνεται όλο και δυσκολότερη, αφού τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς το παιδί της.

Καθηγήτρια της Καρολάιν μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει με το κορίτσι, καθώς όπως αποκάλυψε τη βοήθησε να φτιάξει το βιογραφικό της για πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Όπως αποκάλυψε η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, πρόκειται να ανέβει θεατρική παράσταση στη μνήμη της Καρολάιν. Φίλη της 20χρονης και χορογράφος, διοργανώνει την παράσταση και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλοζωικό σωματείο.

Η κ. Μυλωνοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με καλή διαγωγή προκειμένου να αποφυλακιστεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share