Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τροχαίο στον Κηφισό: Καραμπόλα ΙΧ - Κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά

Σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (7/9)

7 Σεπτεμβρίου 2022 09:34
Τροχαίο στον Κηφισό: Καραμπόλα ΙΧ - Κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στην κάθοδο του Κηφισού από το ύψος της Νέας Ιωνίας έπειτα από καραμπόλα τριών οχημάτων, το πρωί της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται, ότι χθες σημειώθηκε τροχαίο στη Θήβα με ένα νεκρό..

Συγκεκριμένα το τροχαίο, από το οποίο δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, σημειώθηκε στο ύψος της Αγίας Άννης στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν τρία οχήματα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να υπάρξουν υλικές ζημιές και να κλείσουν οι δύο αριστερές λωρίδες.

Μποτιλιάριασμα θα συναντήσετε λίγο μετά τις 08.30 το πρωί στο ρεύμα της ανόδου από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από τη Νέα Ιωνία έως και του Ρέντη. Κίνηση θα βρείτε και στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στη Λ. Βάρης Κορωπίου με την οδό Λαμπτρών στην περιοχή της Κρωπίας στο ρεύμα προς Βάρη.

 Τροχαίο στον Κηφισό: Καραμπόλα ΙΧ - Κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά

Τρόμος στη Λαμία: Αμάξι τούμπαρε στην Εθνική Οδό - 1 τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Λαμία, όταν αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό. Η οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Σοκ προκάλεσε, επίσης, ο πνιγμός άνδρα σε παραλία της Λάρισας.

Αναλυτικότερα, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η οδηγός -που πιθανότατα ταξίδευε από Αθήνα για Βόλο- από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτυπήσει αρχικά στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί μέσα στο οδόστρωμα.

Τρόμος στη Λαμία: Αμάξι τούμπαρε στην Εθνική Οδό - 1 τραυματίας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share