Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιγαντιαία κύματα «καταπίνουν» πλοίο στο Αιγαίο - Η απίστευτη μάχη του θρυλικού «Σκοπελίτη» (video)

Το βίντεο αποτυπώνει πλήρως τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα πελάγη

6 Σεπτεμβρίου 2022 14:15
Γιγαντιαία κύματα «καταπίνουν» πλοίο στο Αιγαίο - Η απίστευτη μάχη του θρυλικού «Σκοπελίτη» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Νάξου το πλοίο Σκοπελίτης έδωσε «μάχη» με τα κύματα εξαιτίας των μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο.

Το βίντεο αποτυπώνει πλήρως τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στα πελάγη, με τους επιβάτες να περνούν δύσκολες στιγμές μέχρι να δέσει στο λιμάνι. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κατάπολα Αμοργός-Κουφονήσια, Σχοινούσα – Ηρακλειά – Νάξος. Προβλήματα όμως παρουσιάστηκαν και στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυριου.

Νεκρός 44χρονος σε πλοίο στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκόπελος

Από ένα τραγικό γεγονός σημαδεύτηκε το ταξίδι του πλοίου CHAMPIONJET 1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι με έναν 44χρονο επιβάτη να χάνει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Λιμάνι Πειραιά: Επιβάτης κρεμάστηκε από τον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο! (video)

Αργοπορήμένος αλλά ατρόμητος ο επιβάτης ενός πλοίου. Δεν πρόλαβε το πλοίο για το οποίο είχε εισιτήριο και παραλίγο να του συμβούν και χειρότερα.

Δείτε επίσης: Θρίλερ εν πλω στην Αίγινα: Πρόσκρουση επιβατικού πλοίου στο λιμάνι με σχεδόν 600 ψυχές μέσα

Σύμφωνα με το zarpanews,gr, ο άνδρας θέλησε να πάρει το πλοίο που έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά…. πάση θυσία, και πήδηξε και πιάστηκε από τον καταπέλτη καθώς αυτό αναχωρούσε!

Όπως φαίνεται στην εικόνα που δημοσίευσε το zarpanews.gr, ο άνδρας είναι γαντζωμένος από τον καταπέλτη. Ωστόσο η προσπάθεια ήταν μάταιη καθώς δεν τα κατάφερε, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην προβλήτα του λιμανιού.

Δείτε το βίντεο του zarpanews

«Τρεχάτε ποδαράκια μου» στο λιμάνι του Πειραιά: Πιτσιρικάδες πρόλαβαν στις... καθυστερήσεις το πλοίο - Είχαν σηκωθεί ήδη οι πόρτες (video)

Κάτι το πρωινό ξύπνημα, κάτι ο κακός υπολογισμός της ώρας και κάτι η κίνηση που μπορεί να συναντήσουν στον δρόμο, έχει ως αποτέλεσμα αρκετοί να είναι οι επιβάτες που χάνουν το πλοίο τους.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό -που έχει μείνει στην ιστορία- και έχει καταγραφεί από τον ΣΚΑΙ, με τον νεαρό να είναι μπροστά στην πόρτα, να ετοιμάζεται να ανέβει για να μπει μέσα και την τελευταία στιγμή να μην τα καταφέρνει.

Κάπως έτσι, δυο νεαροί έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό το σημείο στον Πειραιά, όπως μπορείτε να δείτε και από το video του καναλιού του Φαλήρου. Αμφότεροι έσκασαν τρέχοντας και μπήκαν στο πλοίο, το οποίο ήδη είχε αρχίσει να κλείνει τις πλαϊνές του πόρτες.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share