Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Λασίθι: 23χρονος έπεσε από ταράτσα ενώ μιλούσε στο κινητό – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

6 Σεπτεμβρίου 2022 13:37
Θρίλερ στο Λασίθι: 23χρονος έπεσε από ταράτσα ενώ μιλούσε στο κινητό – Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Φωτογραφία δεξιά: Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 23χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε χθες (5/9) το βράδυ από ταράτσα ύψους 3,5 μέτρων στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Ο 23χρονος τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, η πτώση του 23χρονου οφείλεται σε ατύχημα, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.

Ο νεαρός, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, αλλά από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ασθενοφορο-πτωση-ανδρα-απο-ταρατσα-6-9
Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

35χρονος έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι - Τί βρέθηκε στις τσέπες του

Σε αναστάτωση βρίσκονται οι κάτοικοι στο Κολωνάκι, καθώς λίγο πριν της 11 το πρωί της Τρίτης (6/9) ένας άνδρας έπεσε από πολυκατοικία στην οδό Τσακάλωφ. Η πτώση του ανακόπηκε από τέντες και όταν βρέθηκε στο έδαφος στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Βρέθηκαν πάνω του 50.000 ευρώ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις τσέπες του βρέθηκαν 50.000 ευρώ. Η αστυνομία αυτή την ώρα κάνει έρευνες στο σπίτι του και είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το πως βρέθηκε στο κενό.

Θρίλερ στη Κυψέλη: Έπεσε από μπαλκόνι η γυναίκα που βρέθηκε σε πεζοδρόμιο - Ήταν ημίγυμνη και έφερε τραύματα στο στήθος

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε αιμόφυρτη σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, αργά το βράδυ της Κυριακής. Οι Αρχές εξετάζουν αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια, ενώ η ίδια νοσηλεύεται.

Ειδικότερα, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 40-50 ετών, η οποία εντοπίστηκε περίπου στις 23:00 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη -στη συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου. Η γυναίκα φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φάνη Καραμπατσάκη για το OPEN. Παράλληλα, έφερε τουλάχιστον δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος.

Μάλιστα, ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι Αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για εγκληματική ενέργεια. Τέλος, σημειώνεται πως η γυναίκα μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Έγκλημα στην Κυψέλη: Στη φυλακή ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος - Παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 26χρονη για 20.000 ευρώ (Video)

Έγκλημα στην Κυψέλη: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος από το Μπανγκλαντές για τη δολοφονία της 36χρονης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Κυψέλη. Παράλληλα, σοκ προκαλεί η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της άγριας γυναικοκτονίας.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για οικονομικές διάφορές, ύψους 20.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share