Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον Έβρο για την εξαφάνιση δύο παιδιών 2 και 9 ετών

Βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο

6 Σεπτεμβρίου 2022 09:08
Συναγερμός στον Έβρο για την εξαφάνιση δύο παιδιών 2 και 9 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στον Έβρο λόγω της εξαφάνισης δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 2 και 9 ετών, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει Missing Alert.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει ότι τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, με το συναγερμό να έχει σημάνει και στη Ρόδο.

Χαμόγελο του Παιδιού για εξαφάνιση στον Έβρο

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 02/09/2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Έβρου, ο Αχμέτ- Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 9 ετών, Ιρακινής καταγωγής και ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 2 ετών, Ιρακινής καταγωγής. Είναι σημαντική η συμβολή όλων στην εύρεση των ανηλίκων, καθώς τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Ο Αχμέτ-Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.
Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες.

Ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.
Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share