Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Σούσουρο με τον Μάνο Δασκαλάκη: Νέα σύντροφος στο πλευρό του μετά την Ρούλα Πισπιρίγκου (video)

«Είναι πολύ κοινή τους φίλη. Ήταν αρκετά κοντά και σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο»

5 Σεπτεμβρίου 2022 16:35
Σούσουρο με τον Μάνο Δασκαλάκη: Νέα σύντροφος στο πλευρό του μετά την Ρούλα Πισπιρίγκου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη και τη νέα του σχέση έκανε το πρωί της Δευτέρας (5/9) γνωστή του. Όπως επεσήμανε ο πατέρας τον τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα είναι πλέον μαζί με φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την οποία μένει μαζί.

Δείτε επίσης: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες...» - Ξέσπασμα Μάνου Δασκαλάκη μετά τη νέα ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να πάρει διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά δεν βιάζεται καθόλου. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση όσον αφορά τους θανάτους των παιδιών, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρη Καράμπελα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προς το τέλος του μήνα και μετά να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση.

Η νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» μίλησε κοινή φίλη του πατέρα και της μητέρας των τριών νεκρών από την Πάτρα.

«Ο Μάνος κυκλοφορεί στην Πάτρα με ένα πολύ φιλικό πρόσωπο. Τον έχουμε συναντήσει δύο φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν κρύβονται. Νομίζω ναι είναι η σχέση του. Τη δεύτερη φορά που τον είδαμε σε παραλία ήταν πιο κοντά. Σε λίγο πιο τρυφερές στιγμές» επεσήμανε φίλη του ζευγαριού.

«Και τις δύο φορές που τον είδα δεν είδα να είναι στεναχωρημένος. Καμία σχέση για έναν πατέρα που έχει χάσει τα παιδιά του. Τώρα εάν το κρύβει ή εάν το περνάει τόσο απαλά μπράβο του» τόνισε.

«Πιστεύω πως ναι» απάντησε η κοινή φίλη της Ρούλας και του Μάνου σε ερώτηση για το εάν ο πατέρας των τριών κοριτσιών διατηρούσε σχέση με τον εν λόγω άτομο και ενώ ήταν μαζί με τη μητέρα τους.

«Είναι πολύ κοινή τους φίλη. Ήταν αρκετά κοντά και σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ο Μάνος διαμένει στο σπίτι της κοπέλας. Η οικογένεια της κοπέλας δεν μιλάει καθόλου για τη σχέση με τον Μάνο. Μάλλον κάτι θα ξέρουν» επεσήμανε το άτομο που μίλησε για την οικογένεια από την Πάτρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share