Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θερμή υποστηρίκτρια του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου - Σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα (video)

«Είμαι πάντα δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη»

5 Σεπτεμβρίου 2022 12:37
Θερμή υποστηρίκτρια του Πέτρου Φιλιππίδη η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου - Σπάει τη σιωπή της και μιλάει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα  (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, βρίσκεται πάντα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο πλευρό του. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες κι όλο αυτό το διάστημα η Ελπίδα Νίνου δεν έχει απουσιάσει.

Σήμερα, στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελπίδα Νίνου μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα και παραχώρησε μια δήλωση στη δημοσιογράφο της εκπομπής Μαρία Βλάχου, κάνοντας μια έκκληση.

Τα λόγια της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Ελπίδα Νίνου δήλωσε πως είναι στο πλευρό του συζύγου της και παράλληλα παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην πηγαίνουν στο σπίτι τους, καθώς ενοχλούνται οι γείτονες.

«Είμαι καλά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Μαρία μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην έρχεστε εδώ, γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε η Ελπίδα Νίνου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share