Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν ξανά δρόμοι στη Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα

Πολλά προβλήματα στους δρόμους

5 Σεπτεμβρίου 2022 08:09
Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν ξανά δρόμοι στη Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σφοδρή βροχόπτωση χτύπησε τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας πολλά και σημαντικά προβλήματα στους δρόμους της πόλης. Όπως μετέδωσε το OPEN, αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» μέσα σε ιχθυοπωλείο στην περιοχή των Συκεών. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό βίντεο με ορμητικά νερά παρασέρνουν διανομέα.

Λόγω στης κακοκαιρίας, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν επιχειρήσεις και καταστήματα. Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 10 το βράδυ εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα.

Σύμφωνα με το GRTimes, από τις 3 ξημερώματα της Δευτέρας παραμένει κλειστό το τούνελ του Ευόσμου στην Περιφερειακή οδό, στο ύψος της Μακρυγιάννη. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, ενώ γίνεται εκτροπή των οχημάτων από άλλες οδούς.

Προβλήματα υπάρχουν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου. Ειδικότερα, στην περιοχή της Εξοχής στο ύψος του νοσοκομείου Παπανικολάου έχει προκληθεί καθίζηση του οδοστρώματος λόγω έργων που γίνονται στην περιοχή.

Στις Συκιές, στην οδό Ανθέων, στον δρόμο προς το Φιλίππειο υπάρχει πτώση δέντρου. Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική και αναμένεται συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ. Στον δρόμο από το 424 ΓΣΝΕ προς Φίλυρο έχει κλείσει η ιρλανδική διάβαση λόγω υπερχείλισης χειμάρρου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share