Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένοπλος ληστής έσπειρε τον τρόμο στου Ζωγράφου: Έβγαλε πιστόλι στους αστυνομικούς (video)

Απείλησε αστυνομικούς με όπλο

4 Σεπτεμβρίου 2022 15:46
Ένοπλος ληστής έσπειρε τον τρόμο στου Ζωγράφου: Έβγαλε πιστόλι στους αστυνομικούς (video)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν 23χρονο κακοποιό συνέλαβαν αστυνομικοί, ο οποίος στη θέα τους έβγαλε πιστόλι. Ο νεαρός που αναζητούνταν καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του, βρισκόταν μέσα σε κατάστημα στου Ζωγράφου, όταν αντιλήφθηκε ότι είχαν... τελειώσει τα ψωμιά του και πήγε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Κιλκίς: Χτύπησαν και λήστεψαν 30χρονη έγκυο μπροστά στο 6χρονο παιδί της - Έχασε το μωρό της

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν, παρά την σθεναρή αντίστασή του. Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 6 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ένοπλος ληστής έσπειρε τον τρόμο στου Ζωγράφου: Έβγαλε πιστόλι στους αστυνομικούς (video)
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο 23χρονος κατηγορείται για σύσταση συμμορίας που διέπραττε ληστείες κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για βία κατά υπαλλήλων. Παράλληλα, αναζητούνται οι συνεργοί του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης τεσσάρων ένοπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν διαδοχικά πρωινές ώρες χθες, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων και σε ισάριθμα περίπτερα σε Αργυρούπολη, Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη, ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος ως ένας εκ των δραστών των ληστειών και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε μέσα σε κατάστημα στου Ζωγράφου.

28χρονος πήγε να ληστέψει περίπτερο! Τότε αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα έγινε ο χειρότερος εφιάλτη του!

Βίντεο-ντοκουμέντο με κρυφή κάμερα από ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα που περασμένου Σαββάτου (25.06.2022), σε περίπτερο στο Νέο Ηράκλειο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν 600 ευρώ.

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα που περασμένου Σαββάτου (25.06.2022) στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Οι δύο δράστες έφτασαν στο περίπτερο, φορώντας κράνη, και με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Πήραν τις εισπράξεις, περίπου 600 ευρώ, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε μικρή απόσταση από το περίπτερο, υπήρχε και συνεργός του που φυλούσε τσίλιες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησαν τους τρεις δράστες και πέρασαν χειροπέδες σε δύο αδέλφια.

Ο 28χρονος, που συμμετείχε στη ληστεία, προφυλακίστηκε και αναζητείται ο 37χρονος συνεργός τους, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share