Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: 26χρονος πατέρας παράτησε το μωρό κλειδωμένο στο αμάξι για να πάει για μπάνιο

Ένας ναυαγοσώστης άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την Αστυνομία

4 Σεπτεμβρίου 2022 13:06
Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: 26χρονος πατέρας παράτησε το μωρό κλειδωμένο στο αμάξι για να πάει για μπάνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ανεκδιήγητος 26χρονος Γερμανός παράτησε κλειδωμένο το 20 μηνών μωρό του στο αυτοκίνητο για να πάει να κάνει μπάνιο - Ευτυχώς ένας ναυαγοσώστης άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την Αστυνομία.

Δείτε επίσης: Καταγγελία για το Κρατικό Νίκαιας: Ετοιμόγεννη σφάδαζε για 1,5 ώρα και ζητούσε γιατρό – Γέννησε νεκρό το μωρό της (video)

Άνθρωποι σαν αυτόν τον Γερμανό υπήκοο που έπαιξε κορόνα γράμματα τη ζωή του παιδιού του για να κάνει τη βουτιά του στη θάλασσα, σε κάνουν πραγματικά να απορείς με το ανθρώπινο είδος... Ένας 26χρονος Γερμανός παράτησε το 20 μηνών μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο για περίπου 40 λεπτά προκειμένου να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιοκάστρου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: 26χρονος πατέρας παράτησε το μωρό κλειδωμένο στο αμάξι για να πάει για μπάνιο
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Για καλή του τύχη, το μωράκι ήταν... βροντόφωνο και τα κλάματά του, τα άκουσε ένας ναυαγοσώστης, ο οποίος κι ενημέρωσε τις Αρχές. Το μωράκι ευτυχώς σώθηκε κι όπως αναφέρει το cretalive.gr ο ανεκδιήγητος πατέρας συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Λαμία - Απίστευτη καταγγελία: «Στο νοσοκομείο δε μας δίνουν το νεογέννητο μωρό μας» (video)

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ενός ζευγαριού από τη Λαμία που όπως λέει, έχει παγιδευτεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν μπορεί να πάρει το νεογέννητο αγοράκι του στο σπίτι, αφού δεν έχει ταυτοποιηθεί ότι όντως εκείνοι είναι οι γονείς του. Την ίδια στιγμή, σοκ έχει προκαλέσει το σκηνικό με άνδρα που γρονθοκόπησε τη γυναίκα του.

Η μητέρα του μωρού μίλησε στην κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star και λύγισε.

«Τόσες μέρες δεν έχω αγκαλιά το μωρό μου. Είναι το πρώτο μου παιδί και δεν το έχω καθόλου δίπλα μου. Βλέπω τα πραγματάκια του, την πιπίλα, τα ρούχα, την κούνια του, και δεν το έχω δίπλα μου», είπε η μητέρα.

Από τις 18 Αυγούστου έχει να πάρει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της, η Ρεγγίνα. Η 20χρονη κοπέλα διαγνώστηκε με κορωνοϊό αμέσως αφότου γέννησε στο νοσοκομείο Λαμίας. Χρειάστηκε να παραμείνει για τρεις ημέρες στην εντατική και το μωρό διακομίσθηκε για προληπτικούς λόγους στην μονάδα νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο πατέρας του νεογέννητου, περιέγραψε στην κάμερα του Star, πως από το νοσοκομείο της Λάρισας αρνούνται να τους δώσουν το παιδί για γραφειοκρατικούς λόγους, αφού η σύντροφός του δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης.

Το νοσοκομείο Λάρισας ζήτησε στις 24 Αυγούστου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να γίνει σε συνεργασία με την Αστυνομία ταυτοποίηση της μητέρας, προκειμένου να της παραδώσουν το παιδί.

«Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα, δεν μπορούμε να παραδώσουμε ένα παιδί σε ένα μη ταυτοποιημένο πρόσωπο. Η γυναίκα δεν έχει ούτε ταυτότητα, ούτε τίποτα» λέει εκ μέρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο νομικός σύμβουλος, Κώστας Ευθυμίου, ενώ για τον πατέρα συμπλήρωσε πως «εμφανίστηκε κάποιος, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο πατέρας, που όμως δεν έχει κανένα στοιχείο που να ταυτοποιεί ότι είναι όντως ο πατέρας του συγκεκριμένου παιδιού».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share