Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Viral ο πιλότος της πτήσης Σαντορίνη - Αθήνα: «Το πατήσαμε, το σκίσαμε - Δεν είμαστε...»

Τι συνέβη;

3 Σεπτεμβρίου 2022 17:27
Viral ο πιλότος της πτήσης Σαντορίνη - Αθήνα: «Το πατήσαμε, το σκίσαμε - Δεν είμαστε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίθανη ομιλία προς τους επιβάτες, που έγινε viral στο διαδίκτυο, έκανε ο πιλότος της πτήσης από Σαντορίνη προς Αθήνα, μετά την καθυστέρηση της πτήσης πριν λίγες μέρες.

Ειδικότερα, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό του αεροσκάφους.

Δείτε επίσης: Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Τι συνέβη στη μοιραία πτήση από τη στιγμή που μπήκε στον εθνικό εναέριο χώρο - Το «Mayday» του πιλότου και η πορεία (video)

Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε ό, τι… μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση προς τους επιβάτες:

«Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά.

Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

Εν συνεχεία, ο εν λόγω πιλότος γνώρισε την αποθέωση.

Στο Ηράκλειο η 19χρονη που κάνει τον γύρο του κόσμου με το μονοκινητήριο αεροσκάφος της

Έφτασε στο Ηράκλειο η Ζάρα Ράδερφορντ, η 19χρονη που κάνει τον γύρο του κόσμου με το μονοκινητήριο διθέσιο αεροσκάφος της. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον παππού που πήρε απολυτήριο λυκείου στα 98 του.

Η 19χρονη πιλότος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με το αεροσκάφος της που ζυγίζει 300 κιλά και έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες.

 Στο Ηράκλειο η 19χρονη που κάνει τον γύρο του κόσμου με το μονοκινητήριο αεροσκάφος της

Η Ζάρα έχει βάλει ως στόχο να γίνει η νεότερη που θα κάνει τον γύρο του πλανήτη με το μονοκινητήριο αεροσκάφος της. Η ίδια κατάγεται από οικογένεια αεροπόρων και πετάει από πολύ μικρή ηλικία. Η προηγούμενη στάση που είχε κάνει η Ζάρα ήταν στο Ντουμπάι.

Να τονίσουμε ότι η ίδια ενημερώνει για το ταξίδι της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram όπου την ακολουθούν πάνω από 61 χιλιάδες άτομα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share