Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεσπά ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μετά τον σάλο από τις αδιανόητες δηλώσεις του: «Δεν αναθεωρώ τα όσα είπα» (video)

« Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται.»

3 Σεπτεμβρίου 2022 11:05
Ξεσπά ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μετά τον σάλο από τις αδιανόητες δηλώσεις του: «Δεν αναθεωρώ τα όσα είπα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του για τον βιασμό, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής του Mega, Βούλα Αγγουρά, είπε χαρακτηριστικά: «Σταματώ τις οποιαδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε»

Και συνέχισε ο μητροπολίτης: « Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλιάσθε. Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω».

Μάλιστα η δημοσιογράφος ρώτησε τον μητροπολίτη εάν αναθεωρεί τα όσα δήλωσε δημόσια, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν αναθεωρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρανε τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και ξεκινήσαμε αντί για εξορκισμούς γι’ αυτό».

Για την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχολίασε: « Εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά. Ε;».

Όσα είπε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος στο 9:03′:

Σου θυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης εξέφρασε τη σοκαριστική άποψη πως για να μείνει έγκυος μια γυναίκα πρέπει «να έχει συμμετοχή» και πως δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό. «Αν έχει βιαστεί … Δεν κάθεται και μια γυναίκα και να βιάζεται χωρίς να το θέλει. Μην τρελαθούμε τώρα. Ε, ε μη τρελαθούμε», «δε μένει έγκυος με αυτό το θέμα πρέπει να έχει συμμετοχή (…) πρέπει να ενεργήσουν και οι δύο για γίνει σύλληψις», είπε ο Μητροπολίτης στην εκπομπή “Σήμερα” Στον ΣΚΑΙ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share