Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε σκεπή σπιτιού - Οι πρώτες εκτιμήσεις και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Νεκρός ηλικιωμένος σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη

3 Σεπτεμβρίου 2022 09:13
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε σκεπή σπιτιού - Οι πρώτες εκτιμήσεις και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε, το πρωί του Σαββάτου 3/9, πάνω σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Φορτηγό έπεσε σε σταθμευμένα οχήματα

Τη σορό είδαν περίοικοι πάνω στα κεραμίδια του σπιτιού και ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε τον θάνατό του, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε σκεπή σπιτιού - Οι πρώτες εκτιμήσεις και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και 48 ώρες.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Ωστόσο, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες.

Φρίκη στην Καλαμάτα: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε παραλία

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη το οποίο φέρεται να ανήκει σε άνδρα εντόπισε χθες, Τετάρτη (31/8) ένας περαστικός στη δυτική παραλία Καλαμάτας στην περιοχή του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Καλαμάτα: Έκλεψαν βενζίνη από σκάφη και γέμισαν αυτοκίνητο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το πτώμα βρέθηκε γύρω στις 18:00 την Τετάρτη ενώ σε κοντινή απόσταση υπήρχε και ένα παράπηγμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες σήμερα, Πέμπτη αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα και τις συνθήκες του θανάτου.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Φρίκη στην Καλαμάτα: Πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε παραλία

Σοκ στη Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη - Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Ένα απίστευτο περιστατικό επίθεσης με χημικά σοκάρει την τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας. Στην περιοχή Ανάληψη, στη Μεσσήνη, μια γυναίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας. Ενώ, συγκινεί εκ νέου η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μετά το επεισόδιο που της άλλαξε τη ζωή

Σύμφωνα με το Best-TV.gr, Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί κι επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή. Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι.

Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη στη Μεσσήνη

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share