Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο Ρέθυμνο: Μανιακός άνδρας βγαίνει στον δρόμο και πυροβολεί με αεροβόλο γάτες

Εντοπίστηκαν δύο τραυματισμένα γατάκια

2 Σεπτεμβρίου 2022 14:42
Σοκ στο Ρέθυμνο: Μανιακός άνδρας βγαίνει στον δρόμο και πυροβολεί με αεροβόλο γάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία του Ρεθύμνου για άνδρα που βγαίνει στους δρόμους της πόλης και πυροβολεί γάτες. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο γατάκια τραυματισμένα.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Ηράκλειο: Πρόστιμο 250.000 ευρώ σε 59χρονο που πέταξε γατάκια σε κάδο απορριμμάτων (Video)

Οι γάτες σύμφωνα με το cretapost.gr φέρουν τραύματα από αεροβόλο όπλο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το πρώτο γατάκι, η ιδιοκτήτρια του το εντόπισε χτυπημένο στις 28 Αυγούστου και αμέσως το μετέφερε στον κτηνίατρο ενώ ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Λίγα μόλις 24ωρα αργότερα, μία ακόμη αδέσποτη γάτα εντοπίστηκε στο κέντρο του Ρεθύμνου τραυματισμένη και πάλι από αεροβόλο όπλο.

Σοκ στο Ρέθυμνο: Μανιακός άνδρας βγαίνει στον δρόμο και πυροβολεί με αεροβόλο γάτες
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου που χειρίζονται την υπόθεση συλλέγουν πληροφορίες αλλά και βίντεο ώστε να μπορέσουν να βρουν στοιχεία τα οποία θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του.

Φρίκη στη Σύρο: Βρέθηκαν νεκρές γάτες από φόλες

Στη Σύρο ένα τραγικό περιστατικό αντίκρισαν το πρωί οι κάτοικοι όπου είδαν στον δρόμο και τα πεζοδρόμια νεκρές γάτες από φόλες. Πριν λίγες μέρες ένας άγνωστος στην Πάτρα είχε βασανίσει και ξεκοιλιάσει 8 γατάκια.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν μαζικές θανατώσεις γατιών, στην περιοχή της Λαλακιάς και στην οδό Καποδιστρίου. Κάτοικοι της περιοχής διαπίστωσαν ότι τρεις γάτες βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλες. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι και αγανακτισμένοι από τις πράξεις φρίκης.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να φαντασθεί τους λόγους για τους οποίους κάποιος ή κάποιοι οδηγήθηκαν σε αυτές τις αποτρόπαιες και καταδικαστέες πράξεις. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που κινούνται στην περιοχή θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αποφεύγοντας τις συνέπειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24 την απαράδεκτη ενέργεια έκαναν γνωστή κάτοικοι, που επισημαίνουν τον κίνδυνο, ζητώντας τη συνδρομή όσων είδαν ή άκουσαν κάτι προκειμένου να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών της απάνθρωπης πράξης.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από τα άτυχα γατάκια που βρέθηκαν στην περιοχή:

Προσοχή σκληρές εικόνες

Γάτες βρέθηκαν νεκρές από φόλες στη Σύρο.

Στη Σύρο κάτοικοι της περιοχής βρήκαν νεκρές γάτες από φόλες.

Νέα κτηνωδία στην Πάτρα: Μαχαίρωσαν οκτώ γάτες

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισε Πατρινή η οποία το απόγευμα της Τρίτης, περπατούσε στην περιοχή της Πλαζ. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο! Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ γάτες σκοτωμένες με φρικτό, όπως αποδείχθηκε, τρόπο. Ωστόσο, μια κτηνωδία σημειώθηκε εχθές και στη Νίκαια όταν ένας άντρας μαχαίρωσε ένα σκύλο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, φαίνεται ότι οι γάτες δεν είχαν δηλητηριαστεί, αλλά είχαν ξεκοιλιαστεί, με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον μαχαίρι.

γάτα Πάτρα

Οι γάτες φαίνεται ότι είχαν υποστεί απίστευτο μαρτύριο πριν ξεψυχήσουν.

Η γυναίκα που τις βρήκε, μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη, αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες, καθώς η υπόθεση φαίνεται να έχει σοβαρές παραμέτρους σε ό,τι αφορά τον ή τους δράστες.

Συγκίνηση για το σκυλάκι που μαχαιρώθηκε από καθηγητή στη Νίκαια - Τι είπε η Κεραμέως

Ελάχιστες είναι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή το άτυχο αδέσποτο σκυλάκι που το πρωί της Τρίτης δέχτηκε δύο μαχαιριές στα πλευρά από ασυνείδητο καθηγητή. Οι μαχαιριές που δέχτηκε το τετράποδο διαπέρασαν τον πνεύμονά του με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι τέσσερις κτηνίατροι που το ανέλαβαν κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά τα χτυπήματα που δέχτηκε το άτυχο ζωάκι ήταν τέτοια που δεν τους άφηναν πολλά περιθώρια, ώστε να ελπίζουν στη σωτηρία του.

Με βάση τις μαρτυρίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ένας άνδρας μαχαίρωνε με μανία έναν λευκό σκύλο στη μέση του δρόμου. Ο δράστης βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκλείδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά με το άτυχο ζώο να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Παράλληλα, άλλος ένας άντρας χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη με το μαχαίρι και ακολούθησε αυτόφωρη διαδικασία.

Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας

Σύμφωνα με γείτονες του φερόμενου δράστη το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει κατά καιρούς απειλήσει τους φιλόζωους κατοίκους της περιοχής ενώ έχει προβεί και σε μήνυση εις βάρος τους γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr άλλο ένα θλιβερό γεγονός που έγινε στα Χανιά όταν άνδρας κρέμασε τον σκύλο του και τον ευνούχισε.

Το σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share