Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη: Η στιγμή που τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο

Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ

2 Σεπτεμβρίου 2022 09:41
Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη: Η στιγμή που τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες (1/9) εικόνες και βίντεο με το άγριο ξύλο που έπεσε το βράδυ της Τετάρτης 31/8 σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Snik.

Ειδικότερα, ξαφνικά τα αίματα άναψαν ανάμεσα στη παρέα του τράπερ και κάποιους πελάτες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. Ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό, πλησίασε και η κατάσταση ξεφεύγει. Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο «στρατόπεδα». Η μία ήταν του Snik και η άλλη της παρέας των πελατών. Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το νέο βίντεο

Τις τελευταίες ώρες, ένα νέο βίντεο από τη νύχτα των επεισοδίων στην Κατερίνη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό, βλέπουμε τον Snik να τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο.

«Λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»: Προκαλεί ο Snik μετά το ξύλο στην Κατερίνη - 7 άτομα στο νοσοκομείο (Video)

Τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, για τα επεισόδια που προκάλεσε εκείνος και η παρέα του σε μαγαζί στην Κατερίνη στο οποίο τραγουδούσε, έδωσε ο Snik.

Σύμφωνα με τον τράπερ μία παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, τους προκάλεσε καθώς τους πετούσαν μπουκάλια και όπως ανέφερε «ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια».

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share