Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Λέσβος: Στη φυλακή καθηγητής πληροφορικής - Παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών για παρενόχληση 9 μαθητριών

1 Σεπτεμβρίου 2022 22:53
Λέσβος: Στη φυλακή καθηγητής πληροφορικής - Παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών κατά συγχώνευση, καταδικάστηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/09) από το τριμελές πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης σε σχολείο της Λέσβου, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εννέα κοριτσιών μαθητριών του.

Δείτε επίσης: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο: Κατέρρευσε η μητέρα της ανήλικης - «Θα πάω φυλακή για εσένα, αληταρά»! (video)

Παράλληλα, το δικαστήριο διέταξε την αποστολή της δικογραφίας στην εισαγγελία, προκειμένου να ελεγχθεί τυχόν διάπραξη αδικήματος πλαστογραφίας μετά χρήσεως από τον καθηγητή.

παρενόχληση ανήλικης από καθηγητή

Το αδίκημα αφορά την πλαστογράφηση του απουσιολογίου του σχολείου, στη χρήση του οποίου - και στις αναφερόμενες σε αυτό απουσίες μαθητριών κατά τις καταγγελλόμενες ημερομηνίες διάπραξης των αδικημάτων - ο καταδικασθείς στήριξε την υπερασπιστική του γραμμή.

«Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» - Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μητέρας της 14χρονης στην Λέσβο (video)

Η μητέρα της 14χρονης στη Λέσβο ξέσπασε έξω από τα δικαστήρια όπου το πρωί της Δευτέρας (1/8) λίγο πριν τις 10:00 οδηγήθηκε ο αστυνομικός και προπονητής για τον βιασμό της 14χρονης αθλήτριάς του. «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» φώναζε η μητέρα.

Η μητέρα της ανήλικης είπε ακόμα σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε μες το αυτοκίνητο. Ο 53χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share