Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μίνα Αρναούτη κατά Γεωργίας Μπίκα: «Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης»

«Αν πιεις όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό...»

1 Σεπτεμβρίου 2022 18:42
Μίνα Αρναούτη κατά Γεωργίας Μπίκα: «Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση προκάλεσε η Μίνα Αρναούτη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται ότι η ίδια ήταν μία από τις δύο κοπέλες που βρισκόταν στο μοιραίο τροχαίου του Παντελή Παντελίδη.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη Μίνας Αρναούτη 6,5 χρόνια μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη: «Έβλεπα παντού κίνδυνο - Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να...»

«Φωτογραφίζει» την Γεωργία Μπίκα, η Μίνα Αρναούτη αναφέρει:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός.

Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη».

Μίνα Αρναούτη ανάρτηση

Μίνα Αρναούτη: «Μπήκα στο αμάξι του Παντελή γιατί...» - «Έσπασε» τη σιωπή της για το μοιραίο τροχαίο (Video)

«Μετά το τροχαίο άλλαξαν πολλά πράγματα, κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν», είπε η Μίνα Αρναούτη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως υπήρχε μεγάλη εμπάθεια από τους φαν του Παντελίδη.

Ακόμα, η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έχει κάνει 17 χειρουργεία, ενώ τόνισε πως μπήκε στο αμάξι του Παντελή γιατί δεν φαινόταν μεθυσμένος. Επίσης, η Μίνα Αρναούτη έδειξε για πρώτη φορά τα σημάδια από το ατύχημα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share