Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Εκκλησία των Εθνών»: Θύμα της αίρεσης και ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε

Τον ψέκαζαν για να ξαναπαίξει

31 Αυγούστου 2022 18:02
«Εκκλησία των Εθνών»: Θύμα της αίρεσης και ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δίχτυα της παντού είχε απλώσει η περιβόητη αίρεση της «Εκκλησίας των Εθνών» με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Εμάνουελ Ολισαντέμπε να έχει πέσει θύμα της. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό είναι το "αμαρτωλό" παρελθόν της αίρεσης.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού απευθύνθηκε στη συγκεκριμένη αίρεση για να γιατρευτεί και να βρει τον παλιό καλό του εαυτό όπως αποκαλύπτει το Live News.

Μετά τις αποκαλύψεις για οικογένειες που διαλύθηκαν αλλά και ανθρώπους που ταξίδεψαν από το Περού για το… θαυματουργό άγγιγμα του «ανθρώπου του Θεού» όπως αποκαλούσαν τον Χάρη Τσακωνίδη, έγινε γνωστό πως και ο Εμανουέλ Ολισαντέμπε, έχει πέσει θύμα της αίρεσης.

Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατό του με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον πάστορα Ανδρέα τότε, προκάτοχο του «ιεροκήρυκα» Χάρη Τσακωνίδη, για να τον κάνει… καλά.

Μάλιστα, στο βίντεο της… θεραπείας του, φαίνεται στο τέλος να… γιατρεύεται, με τον ίδιο να αναφέρει ότι νιώθει καλά και να τρέχει γύρω γύρω από την σκηνή.

– Πιστεύεις ότι ο Θεός μπορεί το φτιάξει;

– Πιστεύω ότι είναι η μόνη απάντηση

– Θα σε ραντίσουμε με το θαυματουργό νερό

– Ναι

– Στο όνομα του Ιησού Χριστού, Θεέ μου, απελευθέρωσέ τον

– Νιώθω καλύτερα αλλά νιώθω ακόμη δυσφορία

– Θεράπευσέ τον στο όνομα του Ιησού Χριστού. Σήκω αδελφέ μου, είσαι ελεύθερος! Πού νιώθεις δυσφορία; Στο αριστερό; Στο όνομα του Ιησού Χριστού, έκανες το θαύμα.

– Νιώθω καλά.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες λένε:

«Εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόσωπό του γιατί οι περισσότεροι δε θα πιστέψουν ότι είναι ο Ολισαντέμπε του Παναθηναϊκού».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share