Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πύργος: Και 3η προσαγωγή για την υπόθεση bullying του 14χρονου - Τι δήλωσε η μητέρα του

«Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι»

31 Αυγούστου 2022 16:07
Πύργος: Και 3η προσαγωγή για την υπόθεση bullying του 14χρονου - Τι δήλωσε η μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Open και την εκπομπή "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον" μίλησε η μητέρα του 14χρονου παιδιού που έπεσε θύμα άγριου bullying στον Πύργο. Για την υπόθεση έγιναν την Τετάρτη δύο προσαγωγές μετά από μήνυση που κατέθεσε το θύμα κατά τριών προσώπων. Σύμφωνα με τη μήνυση, οι δύο κατηγορούνται για σωματική βλάβη και ο τρίτος για απειλή σε βάρος του 14χρονου.

Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, το ίδιο είναι πολύ τρομαγμένο βγαίνει από το σπίτι μόνο με τη συνοδεία της μητέρας του ή με πολλούς φίλους του γιατί φοβάται. Μάλιστα, σκέφτονται να αλλάξει σχολείο το παιδί, να πάει σε άλλο χωριό και να μείνει μαζί με τον πατέρα του. Είναι ικανοποιημένοι, βέβαια, από τις κινήσεις της αστυνομίας.

«Ο γιος μου έχει τρομοκρατηθεί και δε βγαίνει καθόλου από το σπίτι αν δεν είμαι εγώ ή πολλοί φίλοι μαζί του. Όσο για το σχολείο, αύριο που θα ανοίξουν θα πάω και θα ζητήσω μεταγραφή και μάλλον θα πάει στο χωριό του πατέρα του για να μείνει μακριά από τον Πύργο. Μετά το περιστατικό δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς. Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο ένας δράστης εμφανίστηκε και ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί. Η αστυνομία έκανε τα πάντα και δεν έχω κανένα παράπονο. Τα άτομα αυτά είναι γνωστά στον Πύργο για την δράση τους και ίσως θα έπρεπε να είχε γίνει κάτι νωρίτερα. Τους γνωρίζουν οι πάντες. Δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί, είναι και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί τέτοια άθλια συμπεριφορά».

Προσήχθη και ο τρίτος

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο ένας εκ των δύο πρώτων απολογήθηκε και τελικά αφέθηκε ελεύθερος. Ο δεύτερο που συνελήφθη πήρε προθεσμία για την Δευτέρα. Το μεσημέρι της Τετάρτης, προσήχθη τελικά και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση bullying. Σημειώνεται ότι δεν κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία, η υπόθεση θα αργήσει να φτάσει στο Δικαστήριο. Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Πύργου.

Το βίντεο - ντοκουμέντο της επίθεσης ανηλίκων σε 14χρονο παιδί στον Πύργο έχει προκαλέσει σάλο. Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο ανήλικος περικυκλώθηκε και «εγκλωβίστηκε» από δύο μεγαλύτερα -σε ηλικία- άτομα και συγκεκριμένα 16 και 18 ετών. Ο 14χρονος δέχθηκε διαδοχικά χαστούκια και εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν.

Είχαν βανδαλίσει το σχολείο

Οι ανήλικες δράστες όμως, σύμφωνα με αποκλειστικό της τηλεόρασης του OPEN και της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», φαίνεται να έχουν απασχολήσει και άλλες φορές με παραβατικές συμπεριφορές τους, καθώς πριν από ένα χρόνο είχαν βανδαλίσει το σχολείο. Συγκεκριμένα, υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι οι συγκεκριμένα ανήλικοι είχαν βάλει φωτιά στο σχολείο τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share